bahan insulasi

  • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

    class1 class0 NBR karét busa karét bahan insulasi termal

    Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téknologi khusus pikeun ngadamel polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam sareng bahan insulasi karét-plastik raket ngahijina, sacara komprehensif ningkatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik. Bahan bahan insulasi majemuk parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur bidang khusus. Hal ieu seueur dianggo dina lingkungan anu parah sapertos lokakarya produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, kamar bersih sareng sajabina.

  • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

    wol tahan seuneu insulasi termal wol kaca sareng aluminium foil

    Wol kaca sentrifugal mangrupikeun bahan filamén anu didamel tina kaca cair dilebetkeun ku prosés niupan séntrifugal sareng disemprotkeun sareng résin thermosetting, teras diubaran kana pangubaran termal sareng pengolahan anu jero, anu tiasa dijantenkeun serangkaian produk anu seueur kagunaan, sapertos Kapas kaca papan, saluran fiberglass, papan AC, wol gelas suhu luhur, jst.

  • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

    Bahan insulasi palastik karét kelas 1 kelas 0

    Kinerja tahan seuneu tina karét sareng produk plastik Kelas B1 sapinuhna nyumponan sarat kelas B1 anu kaambeu sareng ka luhur anu ditetepkeun dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Pembakaran Bahan Bina". Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan anu unik, bahan dina kaayaan pembakaran, konsentrasi haseup leutik, nalika pembakaran moal ngahasilkeun bahaya pikeun haseup awak manusa.