jero 400mm 500mm stainless steel dipasang passbox

Katerangan pondok:

Jandéla mindahkeun mangrupakeun alat bantu umum tina kamar bersih, Hal ieu mindeng dipaké pikeun mindahkeun barang leutik antara wewengkon bersih padeukeut jeung antara wewengkon beresih jeung wewengkon non-bersih pikeun ngurangan jumlah bukaan kamar beresih jeung ngaleutikan polusi di wewengkon bersih.


Rincian produk

Tag produk

Jandéla mindahkeun mangrupakeun alat bantu umum tina kamar bersih, Hal ieu mindeng dipaké pikeun mindahkeun barang leutik antara wewengkon bersih padeukeut jeung antara wewengkon beresih jeung wewengkon non-bersih pikeun ngurangan jumlah bukaan kamar beresih jeung ngaleutikan polusi di wewengkon bersih.

>> Keunggulan Produk :


1.Made tina plat stainless steel, beungeut téh lemes jeung beresih, euweuh lebu, euweuh lebu;
2.Double panto anu interlocking design, dilengkepan alat interlocking éléktronik atawa mékanis pikeun éféktif nyegah cross-kontaminasi.
3.Inside ieu dilengkepan lampu sterilization ultraviolét pikeun nyegah baktéri éksternal tina polluting wewengkon beresih.

>> Parameter téknis


 

PB-1

PB-2

PB-3

PB-4

Ngaran

Interlock éléktronik

Interlock mékanis

Jenis lanté

interlock mékanis

Hawa pancuran tipe interlock mékanis

Laju

/

   

Leuwih 22m/s

Siklus drenching angin

     

0~30s (adjustable)

Konsumsi kakuatan, Max

     

0,75KW

Awak

lambar baja roll tiis, perlakuan permukaan anti statik, matt pagawean,

warna bodas (bisa ngaput dijieun)

Diménsi luar

W × D × H

785x600x690

785x600x690

1185x1000x1045

980 × 700 × 1800

Diménsi batin

W1×D1×H1

600x600x600

600x600x600

1000x1000x1000

660x700x600


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali