panto kurung jero rohangan

  • 14W 28W 18W bracket light with reflector

    14W 28W 18W lampu bracket kalayan pemantul

    Penampilan patén, gaya novél, wadah lampu nganggo motong sareng muter, kontak ring ketat, aman sareng dipercaya. Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu hulu tunggal, 250V, plastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, proporsi radial tipe puteran, kinerja kontak anu saé. Cocog pikeun pencahayaan bangsal, rohangan laboratorium, bengkel bersih standar standar, jst.

  • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

    Kelas 1 14W 18W 28W terbalik lampu kurung fuji

    Penampilan patén, gaya novél, wadah lampu nganggo motong sareng muter, aman sareng dipercaya. Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu hulu tunggal, 250V, plastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, proporsi radial tipe puteran, kinerja kontak anu saé. Cocog pikeun pencahayaan bangsal, rohangan laboratorium, bengkel bersih standar standar, jst.

  • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

    debu bebas lampu kuat 14W 28W 35W prisma nutupan lampu bracket

    Penampilan patén, gaya novél, wadah lampu nganggo motong sareng muter, kontak ring ketat, aman sareng dipercaya. Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, proporsi radial tipe puteran, kinerja kontak anu saé. Garis cahaya tina kurung prisma lemes sareng stabil, kalayan ciri-ciri lebu lemah sareng penampilan anu saé, cocog pikeun acara sarat lampu tinggi.

  • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

    Lampu bracket tri-proof beueus-cai

    Lampu anu saluyu sareng kelas IP65. Waterproof, lembab-buktina, debu-buktina sealing desain, struktur lumrah, geulis tur loma, desain konci langkung ramah-pamaké, gampang dipasang sareng dijaga. Panyekel lampu hulu tunggal, 250V palastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna propelling tipe usaha Rotary, kinerja kontak anu saé. Desain novél, struktur kompak, penampilan anu saé, gampang dipasang sareng dirawat, gancang mimitian-up. Éta cocog pikeun tempat di jero rohangan sareng luar ruangan kalayan sarat tahan cai, lebu-buktina sareng Uap-buktina.