Kuring beam

Katerangan pondok:

Panas-dip Galvanized I-beamdisebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel dina lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik, cocog pikeun sagala jinis asam. jeung halimun alkali jeung lingkungan korosi lianna.


Rincian produk

Tag produk

Panas-dip Galvanized I-beamdisebut oge hot-dip galvanizedKuring beamatanapi panas dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel dina lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik, cocog pikeun sagala jinis asam sarta halimun alkali jeung lingkungan korosi lianna.

Ukuran

Beurat

Diménsi (mm)

kg/m

h

B

T

Abdi 100 × 68

11.26

100

68

4.5

Abdi 120 × 74

13.99

120

74

5.5

Abdi 140 × 80

16.89

140

80

5.5

Kuring 200 × 100 a

27.9

200

100

7

Abdi 200×100 b

31.1

200

100

9

Kuring 200 × 100 c

33.1

200

100

7.5

Abdi 240 × 116

37.5

240

116

8

Abdi 270 × 122

42.8

270

122

8.5

Abdi 280 × 124

47.9

280

124

10.5

Abdi 300 × 130

57.5

300

130

13

Abdi 320 × 134

62.8

320

134

13.5

Abdi 360 × 140

71.3

360

140

14

Abdi 400 × 142

67.6

400

142

10.5

Abdi 500 × 160

101.5

500

160

14

Abdi 550 × 170

122.6

550

170

16.5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      tiis digulung baja coil tiis digulung st teuas pinuh ...

      >> Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC) Cold Rolled Steel Coil dihasilkeun ku pickling hot-rolled coil sareng digulung sacara seragam dina suhu anu cocog pikeun ketebalan anu langkung tipis.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.Spésifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      fireproof soundproof kaca insulasi termal w ...

      Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb >> kinerja produk jeung standar: 1. insulasi Thermal, nyerep sora jeung réduksi noise 2. Alus termal st ...

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...