Énzim hidrogén péroxida

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.

Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta eta bisa langsung didegradasi ka handap 1ppm.

fitur produk

Dosis rendah sareng biaya operasi rendah

Spésifikasi sareng efisiensi panyabutan anu luhur

Henteu aya paningkatan konduktivitas cai anu dirawat, henteu aya polusi sekundér

Bisa disimpen pikeun lila tanpa mangaruhan aktivitas

Taya gas bahaya

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Cairan coklat

Bau

Bau saeutik

PH

6.0-8.5

Kalarutan

Leyur lengkep dina cai

parentah

☆ Saluyukeun pH sampel cai pikeun diolah jadi 5-9, tambahkeun jumlah nu tangtu hidrogén péroxida remover, sarta sanggeus pinuh aduk salila 15 menit, hidrogén péroxida bisa dikaluarkeun tina cai.

☆ Jumlah Dosing of hidrogén péroxida remover: dosing nurutkeun babandingan hidrogén péroxida (1:30 ~ 1:10), nu dosage husus gumantung kana kualitas cai sabenerna

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

☆ 25kg / tong atanapi tank treuk transportasi

☆ Punten simpen dina tempat anu tiis sareng garing

☆ Hindarkeun kontak sareng kulit, panon, jsb salami operasi.Upami disemprot, langsung bilas ku seueur cai sareng milarian perhatian médis dina waktosna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Defluoride agent

      Agén defluoride

      Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...

    • Scale Corrosion Inhibitor

      Skala Korosi Inhibitor

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...

    • Anionic and Cationic PAM

      Anionic jeung PAM kationik

      Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...