panas dipped séng coated coil baja galvanized

Katerangan pondok:

Panas-dip Galvanized I-beamdisebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel dina lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik, cocog pikeun sagala jinis asam. jeung halimun alkali jeung lingkungan korosi lianna


Rincian produk

Tag produk

Panas-dip Galvanized I-beamdisebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel dina lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik, cocog pikeun sagala jinis asam. jeung halimun alkali jeung lingkungan korosi lianna
HOT-DIPPED Galvanized coildicirikeun ku panyalindungan logam dasar (Fe) salaku résistansi korosi séng sorangan sarta tindakan éféktif kurban-anodic séng.Hal ieu dicirikeun ku workability pisan alus teuing alatan ngahasilkeun ku annealing kontinyu, watek rolling sarta sanggeus prosés perlakuan.

Standar Spésifikasi
JIS G 3302 SGCC SGCD1 SGCD2
ASTM A653 CS TIPE A / B / C DS tipe A / B, DDS SS GR230.SS GR275
EN10327 DX51D, DX52D, DX53D, DX54D, S280GD, S320GD

Rentang ukuran:0.125~2.5mmX 50~1500mmXC;duanana strips sempit tur coils lega sadia
palapis séng:Z40, Z60, Z80, Z100, Z120, Z140, Z180, Z220, Z275 atawa sakumaha per ngaropéa.
ID coil:508mm / 610mm Coil beurat: 5 ~ 20MT
Beungeut:spangles biasa/minimal, kromat, pas kulit atanapi henteu, kromat 6 atanapi gratis,
55% AL-ZN coated steel coilnyaéta substrat baja coated dina dua sisi jeung alloy aluminium-séng jeung komposisi palapis nu, 55% aluminium, 43,4% séng jeung 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.
Ketebalan Range:0,14 mm - 2,00 mm
Rentang lebar:600 mm - 1250 mm
Standar / Kualitas: DX51 D, DX52 D, DX53 D, DX54 D nurutkeun Standar EN
CD, LFQ, DQ, DQSK nurutkeun Standar ASTM
Lapisan: AZ30-AZ150
Perlakuan permukaan: Kalawan sidik sireum atawa tanpa

20190219100850

IMG_5780

IMG_5790


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

      warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvani ...

      CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.PPGI / PPGL nyaéta résistansi korosi anu luhur sareng penampilan anu pikaresepeun ngamungkinkeun produsén ngagunakeun bahan ieu dina rupa-rupa ...

    • H beam

      H balok

      H-Beam nyaéta baja konstruksi ékonomi anyar.Bentuk baja cross section of H beam nyaman, sipat mékanis na alus, unggal titik dina bagian bakal leuwih seragam nalika rolling, ngabogaan stress internal low, dibandingkeun jeung beam universal biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta cross badag. modulus bagian, beurat hampang, logam ngahemat, éta bisa ngurangan 30% -40% tina struktur wangunan;Sareng éta tiasa ngahémat beban kerja las sareng riveting kusabab suku paralel ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      [Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metalurgi, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna. atanapi proyék rékayasa] ASTM A321, ASTM A778, ASTM A789, ASTM A790, ASTM A358 spésifikasi sareng diménsi nyaéta kieu (Spesifikasi diménsi ngan ukur nyumponan ASME B36.19M, B36.01M) OD ... Diaméter Luar Nominal.

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...