panel sandwich madu

  • 50mm 75mm 100mm thickness paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

    50mm 75mm 100mm ketebalan kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih rumah sakit farmasi ICU

    Sistem témbok kamar anu bersih mangrupikeun papan komposit anu didamel tina lambar waja dilapis warna numutkeun bahan inti anu béda-béda. Opat sisi papan anu bertulang sareng disegel ku sealing ujung. Lokakarya produksi ditutup ku ngagunakeun papan pemurnian, sareng sistem anu sanés tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu. Gelar rohangan pikeun minuhan kualitas ngolah industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronik sareng produk sanés. Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

    Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.

  • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich honeycomb aluminium kalayan lapisan ganda papan magnesium oksida

    Sistem témbok kamar anu bersih mangrupikeun papan komposit anu didamel tina lambar waja dilapis warna numutkeun bahan inti anu béda-béda. Opat sisi papan anu bertulang sareng disegel ku sealing ujung. Lokakarya produksi ditutup ku ngagunakeun papan pemurnian, sareng sistem anu sanés tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu. Gelar rohangan pikeun minuhan kualitas ngolah industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronik sareng produk sanés. Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

    Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.

  • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

    beurat panel aluminium honeycomb sandwich panel aluminium komposit panel pikeun témbok sareng hiasan

    Sistem témbok kamar anu bersih mangrupikeun papan komposit anu didamel tina lambar waja dilapis warna numutkeun bahan inti anu béda-béda. Opat sisi papan anu bertulang sareng disegel ku sealing ujung. Lokakarya produksi ditutup ku ngagunakeun papan pemurnian, sareng sistem anu sanés tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu. Gelar rohangan pikeun minuhan kualitas ngolah industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronik sareng produk sanés. Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

    Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.

  • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

    kertas sandwich panel sandwich fireproof kalayan papan lapisan magnesium oksida ganda pikeun éléktronik farmasi rumah sakit

    Sistem témbok kamar anu bersih mangrupikeun papan komposit anu didamel tina lambar waja dilapis warna numutkeun bahan inti anu béda-béda. Opat sisi papan anu bertulang sareng disegel ku sealing ujung. Lokakarya produksi ditutup ku ngagunakeun papan pemurnian, sareng sistem anu sanés tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu. Gelar rohangan pikeun minuhan kualitas ngolah industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronik sareng produk sanés. Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

    Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.

  • stainless steel honeycomb sandwich panel

    panel sandwich honeycomb stainless steel

    Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé sareng pangisi madu. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

    Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.