holllow ganda glazing jandela beresih

Katerangan pondok:

Desain pigura kerung, insulasi sora sareng insulasi panas.
Ngeusian gas garing, teu ngahasilkeun halimun.
Sambungan lemes sareng sistem témbok sareng éndah.
kinerja sealing alus.
Loba dipaké dina éléktronika, ubar, kadaharan jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

Desain pigura kerung, insulasi sora sareng insulasi panas.
Ngeusian gas garing, teu ngahasilkeun halimun.
Sambungan lemes sareng sistem témbok sareng éndah.
kinerja sealing alus.
Loba dipaké dina éléktronika, ubar, kadaharan jeung industri lianna.
Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.

Barang Parameter
kandelna ketebalan baku 50mm 75mm 100mm
kaca Kaca tempered, kaca tahan seuneu, jsb.
Bahan pigura jandela alloy aluminium, stainless steel, plat baja disemprot
Gaya penampilan Tipe busur, tipe sudut katuhu
Silkscreen sabudeureun Bodas, hideung
formulir instalasi Tipe pigura datar, tipe pigura pakét

Sealing: Dual sealing kalawan strips silikon, sarta panyalindungan ganda kalawan drying agén study tur gas inert dieusian di handap.
Jukut: 511 kaca tempered;
spésifikasi: Biasa, non-standar, atawa Blok kalawan plat baja warna sakumaha husus diperlukeun ku pamaké;
Ciri: Seuneu tahan, awét, penampilan alus, bébas tina extrusions, gampang pikeun beberesih, ogé disegel;
Pamakéan: loba dipaké dina médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

      beurat lampu aluminium honeycomb sandwich panel ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta dewan komposit dijieunna tina col...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • Food medical hospital drug laboratory pharmaceutical industrial GMP hygiene galvanized stainless steel swing clean door

      Pangan rumah sakit médis farmasi laboratorium ubar ...

      Panto dijieunna tina stainless steel kalawan kakuatan tinggi.Stainless steel boga sipat komprehensif alus sarta lalawanan korosi tinggi.Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi jeung rupa-rupa instalasi situs kompléks.Foamed polyurethane segel, kinerja sealing alus teuing.Bahan ngeusian tahan seuneu anu luhur, résistansi seuneu anu luhur.Jandéla observasi adopts jandela kaca kerung, nu boga pangaruh insulasi sora alus.Loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna jeung témbok sipil.Ukuran Tipe...

    • PU polypurethane sandwich panel

      PU polypurethane sandwich panel

      Ngaran produk PU sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Luar Bahan Plat PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun ku G....

    • EPS/PU/Rock Wool /Honeycomb Sandwich Panel Modular Cleanroom for Wall/Ceiling/Pharmaceutical/Food/Laboratory with CE

      EPS/PU/Rock Wool/Honeycomb Sandwich Panel Modu...

      Spésifikasi Brand of Steel Coil Bao Steel, Yangtze Steel Steel Lambaran Kandel 0.426 ~ 0.7mm Galvanized lapisan pelat baja Exterior plat: 55% Aluzinc luhur 100G / M³atawa Séng palapis luhur 150G / M³;Piring jero: 55% Aluzinc di luhur 70G / M³ atanapi palapis Séng di luhur 100G / M³.Standar Ketebalan Panel: 50mm / 75mm / 100mm Lebar Panel Disesuaikeun Standar: 900mm / 980mm / 1160mm / 1180mm / 1200mm Panjang Panel Disesuaikeun Warna Panel Disesuaikeun Kapadetan ...

    • fireproof silicon rock sandwich panel for wall roof clean room

      panel sandwich batu silikon fireproof pikeun témbok ...

      Nami Produk Panel sandwich batu silikon Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS ,HPL, VCM Coating pe,PVDF,HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atawa struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler.Tangan ma...