saringan hawa suhu luhur

Katerangan pondok:

FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Utamana pikeun alat panyucian hawa suhu luhur sareng sistem anu peryogi jalur produksi palapis anu luhur sapertos pengeringan.


Rincian produk

Tag produk

FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Utamana pikeun alat panyucian hawa suhu luhur sareng sistem anu peryogi jalur produksi palapis anu luhur sapertos pengeringan.
eta boga kinerja suhu luhur alus tur bisa sabar suhu luhur 300 C. The asor maksimum: 100% RH (non-condensing kaayaan) low
Résistansi, kapasitas nahan lebu ageung, umur jasa panjang
Peunteun laju: F6, F7, F8 jeung saterusna.
Suhu maksimum: 300 ℃

>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Tingkat efisiensi

Volume hawa

(m/h)

lalawanan mimiti

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

610×610×78

F6

2000

95

Anjurkeun 450

610×305×150

1650

175

610×610×150

3300

175

610 × 305 × 292

2125

160

610×610×292

4250

160

592 × 592 × 292

4000

160

610×610×78

F7

2000

110

610×305×150

1650

182

610×610×150

3300

182

610 × 305 × 292

2125

180

610×610×292

4250

180

592 × 592 × 292

4000

180

610×610×78

F8

2000

125

610×305×150

1650

190

610×610×150

3300

190

610 × 305 × 292

2125

200

610×610×292

4250

200

592 × 592 × 292

4000

200

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

      kotak kertas pigura karton primér fib sintétik ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.>...

    • partition medium efficiency filter

      partisi filter efisiensi sedeng

      Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.>>Spesifikasi produk: Actu...

    • all-metal net primary air filter

      saringan hawa primér bersih sadaya-logam

      Pikeun bahan filter, aya stainless steel anyaman atawa untun aluminium multi-lapisan gelombang cross nangtung sarta horizontal.Ukuran standar ketebalan nyaéta 1 inci sareng 2 inci.Pikeun bahan pigura, Anjeun bisa milih pigura stainless steel atawa pigura aluminium nu cocog pikeun alat-alat ventilasi industri jeung leungitna tekanan lemah sareng kempelan lebu tinggi.Éta gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga, ngahémat biaya.Aplikasi pikeun saringan hawa sadaya-aluminium: saringan ieu janten anu paling ekonomis sareng ...

    • v-type medium efficiency v bank air filter

      v-tipe sedeng efisiensi v bank filter hawa

      filter nu adopts V-BANK filter kinerja sedeng (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag. sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Watek ambient umum ...

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...