Outlet Kekecapan Tinggi

  • high efficiency outlet with partition no partition air outlet

    outlet efisiensi tinggi kalayan partisi euweuh partisi hawa outlet

    Hal ieu seueur dianggo dina pasokan hawa di tungtung pepelakan anu bersih, sapertos: farmasi, médis, kadaharan, éléktronika, palapis presisi sareng industri sanés.
    Produk nganggo komprési mékanis, sareng bahan kotak nyaéta pelat gulung tiis GB.
    Perawatan permukaan kotak ngadopsi semprot fosfat, kalayan tahan korosi anu kuat.