outlet efisiensi tinggi kalawan partisi euweuh outlet hawa partisi

Katerangan pondok:

Hal ieu loba dipaké dina suplai hawa di ahir tutuwuhan bersih, kayaning: farmasi, médis, kadaharan, éléktronika, palapis precision jeung industri lianna.
Produk ngagunakeun komprési mékanis, jeung bahan kotak téh GB plat digulung tiis.
Perawatan permukaan kotak nganggo semprotan fosfat, kalayan résistansi korosi anu kuat.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk (stopkontak efisiensi tinggi sareng partisi)
Hal ieu loba dipaké dina suplai hawa di ahir tutuwuhan bersih, kayaning: farmasi, médis, kadaharan, éléktronika, palapis precision jeung industri lianna.
Produk ngagunakeun komprési mékanis, jeung bahan kotak téh GB plat digulung tiis.
Perawatan permukaan kotak nganggo semprotan fosfat, kalayan résistansi korosi anu kuat.

>> spésifikasi produk:


Ukuran kasus

(mm)

Ukuran saringan

(mm)

aliran hawa dipeunteun

(/h)

Ukuran pipa inlet

(mm)

lalawanan Filter

H13 (Pa)

370 × 370 × 530

320×320×220

500

200 × 200

249

534 × 534 × 530

484 × 484 × 220

1000

320 × 200

660×660×460

610×610×150

1000

320 × 250

870 × 650 × 460

820 × 600 × 150

1200

320 × 250

680 × 680 × 530

630 × 630 × 220

1500

320 × 250

965×660×460

915 × 610 × 150

1500

500 × 250

1018×534×530

968×484×220

2000

500 × 200

1270 × 660 × 460

1220 × 610 × 150

2000

500 × 200

995 × 680 × 530

945 × 630 × 220

2200

500 × 250

1310 × 680 × 530

1260 × 630 × 220

3000

600 × 250

Katerangan Produk (non-partisi efisiensi tinggi outlet hawa)
Hal ieu loba dipaké dina suplai hawa di ahir tutuwuhan bersih, kayaning: farmasi, médis, kadaharan, éléktronika, palapis precision jeung industri lianna.
Bisa milih DOP kabut tube, DOP sampling tube sarta tekanan filter tube.
Perawatan permukaan kotak nganggo semprotan fosfat, kalayan résistansi korosi anu kuat.

>> spésifikasi produk:


Ukuran kasus

(Pangiriman Top)

(mm)

Ukuran kasus

(Kirim sisi)

(mm)

Ukuran saringan

(mm)

Dipeunteun

tiupan hawa

(m³/h)

Ukuran inlet hawa

(mm)

résistansi saringanH13(Pa)

H13(Pa)

H14(Pa)

410×410×280

410×410×450

340×340×70

500

250/200×200

280

300

554 × 554 × 280

554 × 554 × 450

484 × 484 × 70

1000

300/300×200

280

300

680 × 680 × 280

680 × 680 × 450

610×610×70

1500

350/400×200

280

300

940 × 640 × 280

940 × 640 × 450

870 × 570 × 70

2000

350/500×200

249

280

1240 × 640 × 280

1240 × 640 × 450

1170 × 570 × 70

2500

450/630×200

249

280

1290 × 680 × 280

1290 × 680 × 450

1220 × 610 × 70

3000

450/630×250

249

280


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali