Filter Efisiensi Tinggi

  • non-partition tank type high efficiency filter

    tipe tank non-partisi saringan efisiensi tinggi

    l henteu aya filter kabocoran anu tiasa dipasang kusabab panggunaan bahan panyegelan sapertos gél khusus.

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi filter HEPA pikeun téater farmasi kamar bersih éléktronik

    Saringanna nganggo kertas serat kaca anu ultra-halus salaku bahan baku, sareng kertas offset salaku papan partisi, ngawangun sareng kotak galvanis, paduan aluminium, sareng lem. Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi tinggi, tahan rendah, kapasitas debu anu ageung sareng harga ekonomis. Hal ieu seueur dianggo dina pamurnian hawa di akhir sistem panyaman udara umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger. Sacara umum, suhu lingkunganana kirang ti 60 derajat. Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.

  • V- shaped high efficiency filter

    V- saringan efisiensi tinggi

    Desain bentuk V kalayan saringan pleat mini anu paling seueur, ngagaduhan luas filter salain ti filter tradisional. Wewengkon saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur saringan. Bahan saringan: bahan saringan ngadopsi serat kaca superfine anu dipasang dina pigura ku lipet. Kertas saringan dipisahkeun ku perekat lebur panas, sareng éta seueur dianggo dina AC sareng lapangan sanés anu ngagaduhan syarat ketat dina hawa.