Agén panyabutan logam beurat

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu mangrupikeun agén sanyawa efisiensi tinggi khusus dikembangkeun pikeun pengobatan limbah logam beurat kompléks.Ieu milik kelas DTC agén recapture, nu ngandung angka nu gede ngarupakeun grup aktip.Atom walirang dina gugus aktip boga éléktronégativitas leutik, radius badag, gampang leungit éléktron jeung gampang polarize deformasi, sarta ngahasilkeun médan listrik négatip pikeun nangkep kation sarta condong ngabentuk beungkeut., Bisa ngahasilkeun amino dithioformate leyur (uyah DTC) jeung logam beurat.Uyah logam ieu ngagaduhan pangaruh flokulasi sareng sedimentasi anu saé dina cai.

fitur produk

Pertinence anu kuat, tiasa ngubaran sagala jinis limbah kompleks logam beurat

Rentang pH réaksina lega, sareng kaayaan ngolahna rendah

Biaya pamrosésan anu rendah, operasi anu gampang sareng dianggo, perlindungan lingkungan sareng non-toksik

Ngaleupaskeun stabil tina logam beurat

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Cairan konéng nepi ka konéng

Bau

Bau saeutik

pH

10.0~11.5

Kalarutan

Leyur lengkep dina cai

parentah

☆ Saluyukeun pH sampel cai pikeun diolah nepi ka 9 ~ 10, beuratna jumlah nu tangtu agén recapture jeung aduk eta pikeun 30 menit, tambahkeun jumlah hade PAC jeung PAM, jeung konsentrasi logam beurat dina effluent nu bisa ngahontal. standar sanggeus présipitasi.

☆ The dosage of recapture agent: dosing nurutkeun babandingan heavy metal (1:10~20), nyaeta, 1ppm heavy metal ditambahkeun jeung 10-20ppm recapture agent.Dosis khusus ditangtukeun ku kualitas cai saleresna di situs

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

☆ 25kg / tong atanapi tank treuk transportasi

☆ Punten simpen dina tempat anu tiis sareng garing

Hindarkeun kontak sareng kulit, panon, jsb salami operasi.Upami teu kahaja disemprot, langsung bilas ku seueur cai sareng milarian perhatian médis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Phosphorus removing agent

      Agén miceun fosfor

      Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...

    • Decolourant

      Dekolor

      Produkna mangrupikeun sanyawa polimér kationik amina kuarterér sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flokulasi, sareng degradasi CODcr.Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan decolorization of high-chroma wastewater dina tutuwuhan ngalelep, sarta bisa dilarapkeun ka pengobatan asam sarta bubarkeun ngalelep wastewater.Ogé bisa dipaké pikeun pengobatan wastewater industri kayaning tékstil, percetakan jeung dyeing, pigmén, inks, sarta papermaking.Fitur produk Kamampuhan decolorization kuat ...

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...

    • Anionic and Cationic PAM

      Anionic jeung PAM kationik

      Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • Bio Feed

      Pakan Bio