H balok

Katerangan pondok:

H-Beammangrupakeun baja konstruksi ékonomi anyar.Bentuk baja cross section of H beam nyaman, sipat mékanis na alus, unggal titik dina bagian bakal leuwih seragam nalika rolling, ngabogaan stress internal low, dibandingkeun jeung beam universal biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta cross badag. modulus bagian, beurat hampang, logam ngahemat, éta bisa ngurangan 30% -40% tina struktur wangunan


Rincian produk

Tag produk

H-Beammangrupakeun baja konstruksi ékonomi anyar.Bentuk baja cross section of H beam nyaman, sipat mékanis na alus, unggal titik dina bagian bakal leuwih seragam nalika rolling, ngabogaan stress internal low, dibandingkeun jeung beam universal biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta cross badag. modulus bagian, beurat hampang, logam ngahemat, éta bisa ngurangan 30% -40% tina struktur wangunan;Sarta eta bisa ngahemat workload tina las sarta riveting kusabab suku sajajar jeung jero sarta luar, leg luhur katuhu, digabungkeun kana artefak.The H-typed Beam dibales kana wangunan badag (kayaning workshop jeung wangunan luhur-naékna jsb) nu merlukeun kapasitas mawa badag, stabilitas alus tina cross section, sarta ogé sasak, kapal, mesin angkutan ngangkat, dasar. peralatan, wadah, tumpukan pondasi jsb.

Hot digulung baja strukturalH balok

Kelas Q235B, Q235, Q345B, SS400, A36
Standar JIS/ ASTM/ GB/ BS/…
Panjangna 5.8m, 6m, 12m, atawa salaku sarat konsumén '.
Pamakéan (1) .dipaké pikeun tutuwuhan, wangunan luhur-naékna wangunan

(2).dipaké pikeun sasak, wangunan kiriman

(3) .dipaké pikeun ngangkat jeung mesin transportasi, alat-alat manufaktur wangunan base

(4) .dipaké pikeun rojongan, manufaktur tihang yayasan

(5) Istilah pamayaran: 30% tt sateuacanna, kasaimbangan ngalawan LC atanapi salinan bl.

(6) .Pakét: di bulk atanapi di kebat

 

>> Kinerja produk sareng standar:

221


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • angle steel

      baja sudut

      SUDUT STEEL bisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb Komoditas Ditinju sudut baja pamakéan pikeun nyieun gudang r ...

    • water drainage plastic PVC-U straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U pipe lempeng

      pipe PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: pipe lempeng S, SDR diaméterna nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 1.0MPa S10 SDR21 40 2 50 2.4 63 3 75 3.6 90 4.3 S12.5 SDR26 110 4.2 125 4.8 140 5.4 ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      [Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metalurgi, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna. atanapi proyék rékayasa] ASTM A321, ASTM A778, ASTM A789, ASTM A790, ASTM A358 spésifikasi sareng diménsi nyaéta kieu (Spesifikasi diménsi ngan ukur nyumponan ASME B36.19M, B36.01M) OD ... Diaméter Luar Nominal.

    • I beam

      Kuring beam

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.Ukuran Beurat Dimensi(mm) kg/mh BTI 100×68 11,26 100 68 4,5 I 120×74 13,99 120 74 5,5 I 140×80 16,89 140 80 5,5 I ...