coil baja galvanis

  • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

    anti-ramo GL galvalume waja coil pikeun lambar atap

    55% AL-ZN COILED STEEL COIL nyaéta substrat baja dilapis dina dua sisi ku alloy aluminium-séng sareng komposisi lapisan, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon. Résistansi korosi Aluzinc anu hadé mangrupikeun hasil tina dua zat logam: pangaruh panghalang tina aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan korban tina séng.

  • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

    coil waja digulung tiis tiis ngagulung baja keras lengkep cangkéng

    COIL ROLLED COLDED dihasilkeun ku acar coil panas-digulung sareng muterkeun seragam dina suhu anu cocog sareng kandel anu langkung ipis. Éta ngagaduhan konfigurasi permukaan anu saé sareng pasipatan mékanis anu luhung pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.

  • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

    warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted coil baja galvanis pikeun lambaran hateup

    Alat-alat sareng téknologi garis CCL (Colour Coating Line) dikenalkeun ti Jepang Nippon, sadayana arameter minuhan ENRO-STANDARD. éta ngadopsi palapis tilu-roller, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm. sagala rupa sarat luhur-luhur bisa dihontal. Kelir sareng spésifikasi sanés tiasa sayogi nalika pamundut konsumén.

  • hot dipped zinc coated galvanized steel coil

    séng dicelupkeun coil baja galvanis anu dicelupkeun panas

    PANAS-PANAS GALVANISI I-BEAM disebut ogé panas-beuleum galvanis I balok atanapi balok seng seng panas dicelupkeunana sanggeus karat steelh-500 derajat Celcius lebur dina séng, balok napel na lapisan séng dina permukaan, janten tujuan antiséptik, cocog pikeun sagala jinis asam sareng halimun alkali sareng lingkungan korosi anu sanés