baki kabel perforated galvanized

Katerangan pondok:

Mibanda sipat anti korosi pohara alus, harepan hirup panjang, harepan hirup leuwih panjang batan sasak biasa, produksi gelar luhur industrialisasi, kualitas jeung stabilitas.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina lingkungan outdoor anu tunduk kana korosi atmosfir parna sarta teu gampang repaired.


Rincian produk

Tag produk

Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, wire mesh, FRP
Panjangna 2000-6000mm
Max.beban gawé Numutkeun ukuran
Jangkungna rel samping 25-220mm
Lebar 50-1250mm
Kandel 0,8-2,25 mm
OEM Aya
Kamampuhan suplai 600 ton per bulan
Paket angkot Usuk atanapi sakumaha ngaropéa
Kabéh réngsé Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated

Mibanda sipat anti korosi pohara alus, harepan hirup panjang, harepan hirup leuwih panjang batan sasak biasa, produksi gelar luhur industrialisasi, kualitas jeung stabilitas.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina lingkungan outdoor anu tunduk kana korosi atmosfir parna sarta teu gampang repaired.

Dimensi baki kabel Perforated
Jangkungna: Jangkungna kedah 50,100,150,200mm
Lebar: Lebar kedahna 50,100,150,200,300,400,500 sareng 600mm.
Panjangna: Panjangna kedah janten 3 méter sareng 6 méter.
Jangkungna sanésna, lebar, panjangna ogé sayogi pikeun pamundut palanggan.

>> Rincian Produk:


baki sambungan kabel kami boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, instalasi merenah tur lalawanan korosi. Ieu cocog pikeun peletakan kabel diaméterna badag sacara umum, utamana pikeun peletakan kabel kakuatan tegangan tinggi na low. Perlakuan permukaan dibagi kana pre-galvanized, panas dipped galvanized jeung kakuatan coating.Also beungeut bisa diolah kalawan anti korosi husus di lingkungan korosi beurat.

>> Keunggulan:


1. béaya rendah, tabungan ongkos signifikan dibandingkeun baku produk baki tradisional.
2. Lampu beurat, rupa-rupa ukuran.
3. dispersi panas gancang.
4. Adapts kana desain arsitéktur hésé pikeun nampung parobahan arah sarta élévasi ngalir kabel.
5.Flexible, gampang jeung gancang instalasi.Desain ngamungkinkeun kaluar kabel atawa asupna iraha wae titik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • pre-galvanized ladder type cable tray

      baki kabel tipe tangga pre-galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated tipe Tangga baki sambungan kabel boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, bentuk unik, instalasi merenah, dissipation panas alus tur permeabilit hawa ...

    • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

      panas dipped galvanized stainless steel aluminium ...

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated Kawat karanjang sambungan kabel baki mangrupa sistem manajemen kabel kawat bolong dilas dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku w ...