fireproof soundproof insulasi termal kaca wol jeung aluminium foil

Katerangan pondok:

Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb.

>> Kinerja produk sareng standar:


1.Thermal insulasi, nyerep sora jeung réduksi noise
2. stabilitas termal alus
3. Lila-langgeng lalawanan Uap
4. kinerja seuneu alus
5. Non-toksik

Eusi bal kaca wol slag low, serat anu ramping jeung ciri séjén, sarta mibanda insulasi termal alus teuing, nyerep sora jeung épék réduksi noise.Wol kaca boga stabilitas termal suhu luhur alus, durability jeung kamampuhan pikeun nolak shrinkage suhu luhur;eta bisa ngajaga kaamanan, stabilitas jeung kinerja tinggi pikeun lila dina rentang hawa dianjurkeun.Hydrophobicity nujul kana kamampuhan nu tangtu bahan pikeun nolak penetrasi cai.Laju repellency cai tina kaca wol teu kirang ti 98%, nu ngajadikeun eta boga kinerja insulasi termal leuwih kontinyu sarta stabil.Diuji luyu jeung standar GB8624-2012, wol kaca mangrupakeun non-combustible bahan kelas A.

>> Rentang aplikasi produk


Wol kaca insulating dipaké pikeun ngawangun insulasi struktur baja, insulasi témbok, insulasi pipa, jeung sajabana, kitu ogé saluran AC sentral, partitions indoor, sarta insulasi termal jeung insulasi sora mobil karéta pikeun ngahontal insulasi alus, nyerep sora, jeung épék réduksi bising.Leuwih ti éta, produk ieu hampang dina tékstur, korosi-tahan, non-combustible, sarta ciri séjén, nu tipe anyar produk hemat energi héjo nu loba medar di pasar.

>> Indikator téknis produk


Indéks kinerja wol kaca

barang

hijian

indéks

Nilai diukur

Katerangan

Kapadetan bulk

Kg/m3

24-96

24-96

GB / T13350-2000

Diaméter serat rata

μm

<8.0

4.0-6.0

GB / T13350-2000

Laju hidrofobik

%

> 98

> 98.5

GB / T10299

Konduktivitas termal

W/mk

0.049-0.042

0.045-0.032

GB / T13350-2000

Non-combustibility

Teu kaduruk

Kualifikasi (Kelas A)

GB / T13350-2000

Koéfisién nyerep sora

1.03 Métode reverberation produk 24kg / m3 2000HZ

GB / T147-83

Suhu pamakéan maksimum

400

410

GB / T13350-2000

Méja spésifikasi produk wol kaca Centrifugal

Ngaran Produk

beurat(kg/m3

panjangna(mm

lebar(mm)

kandelna(mm

lambaran

24-96

1000/1200

600

25-100

lambaran

24-96

600/1200

1200

25-100

Gulung dirasakeun

12-48

11000-20000

1200

25-150

Centrifugal Kaca Wol

>> Patali bubuka


Formaldehida bébas kaca wol dijieunna tina mineral alam kayaning keusik quartz, dolomit, borax jeung bahan anorganik lianna, dicampurkeun nurutkeun sarat rasio rumus prosés husus, sanggeus 1360 ℃ suhu luhur ngalembereh panas, ngagunakeun téhnologi serat centrifugal canggih ngabentuk nyieun kaca. wol dirasakeun jeung kaca Kapas dewan jeung produk lianna.

>> Keunggulan produk


● Insulasi jeung nyerep sora
Karakteristik eusi low kaca wol slag bal, serat ramping, jsb, boga insulasi termal alus teuing, nyerep sora jeung pangaruh réduksi noise.
● stabilitas termal alus
Wol kaca boga stabilitas termal suhu luhur alus, durability sarta lalawanan ka shrinkage suhu luhur
Bisa ngajaga kaamanan, stabilitas jeung efisiensi tinggi pikeun lila dina rentang hawa dianjurkeun.
● résistansi Uap awét béda
Hydrophobicity nujul kana kamampuh hiji bahan pikeun nolak penetrasi cai.Wol kaca ngahontal tingkat panolakan cai teu kurang ti 98%, sahingga langkung seueur
Kinerja insulasi kontinyu sareng stabil.
● kinerja seuneu alus
Diuji nurutkeun standar GB8624-2012, wol kaca mangrupa bahan non-combustible A kelas.
● Taya racun
Wol kaca cair teu ngandung formaldehida, asbés, euweuh kapang, sarta euweuh yayasan pertumbuhan mikroba.

>> Aplikasi produk


Wol kaca insulated dipaké pikeun insulasi termal wangunan struktur baja, insulasi témbok, insulasi pipa, jeung sajabana, kitu ogé saluran AC sentral, partitions indoor, insulasi termal jeung insulasi sora mobil karéta, jeung sajabana pikeun ngahontal insulasi termal alus. nyerep sora jeung impulsiveness.Leuwih ti éta, produk ieu boga tékstur hampang, résistansi korosi, non-combustibility sarta ciri séjén, nu mangrupakeun produk hemat energi héjo anyar jeung disebarkeun lega di pasar.
Wol kaca insulated dipaké pikeun insulasi termal wangunan struktur baja, insulasi témbok, insulasi pipa, jeung sajabana, kitu ogé saluran AC sentral, partitions indoor, insulasi termal jeung insulasi sora mobil karéta, jeung sajabana pikeun ngahontal insulasi termal alus. nyerep sora jeung impulsiveness.Leuwih ti éta, produk ieu boga tékstur hampang, résistansi korosi, non-combustibility sarta ciri séjén, nu mangrupakeun produk hemat energi héjo anyar jeung disebarkeun lega di pasar.

>> Indéks Téknis Produk


proyék

hijian

indéks

Nilai diukur

Katerangan

Uji beurat

Kg/m3

24-96

24-96

GB / T13350-2000

Diaméter serat rata

μm

<8.0

4.0-6.0

GB / T13350-2000

Hidrofobik

%

> 98

> 98.5

GB / T10299

Konduktivitas termal

W/mk

0.049-0.042

0.045-0.032

GB / T13350-2000

Incombustibility

Teu kaduruk

mumpuni (A)

GB / T13350-2000

Koéfisién nyerep sora

1.03Produk Reverberation Métode 24kg / m3 2000HZ

GB / T147-83

Suhu operasi maksimum

400

410

GB / T13350-2000

Spésifikasi wol kaca centrifugal

Ngaran Produk

Uji beurat(kg/m3

panjangna(mm

lebar(mm)

kandelna(mm

Lambaran logam

24-96

1000/1200

600

25-100

Lambaran logam

24-96

600/1200

1200

25-100

Gulung dirasakeun

12-48

11000-20000

1200

25-150

bubuka Veneer

Ngaran Veneer

klip domestik bertulang aluminium foil

Plastik polipropilén domestik (bodas)

Plastik polipropilén impor (VR10 bodas)

Pedaran struktur

4-lapisan struktur komposit

4-lapisan struktur komposit

4-lapisan struktur komposit

Lapisan permukaan aluminium foil

Lapisan permukaan polipropilén

Lapisan permukaan polipropilén

Lapisan napel

Lapisan napel

Lapisan napel

Lapisan serat kaca tilu arah

Lapisan serat tilu arah

Lapisan serat tilu arah

Lapisan kertas kraft

Lapisan kertas kraft

Lapisan kertas kraft

proyék

bubuka test

Kapadetan areal

Timbangan

80

80

83

kandelna

0.7mm / 0.12mm

0,18 mm

0,20 mm

Penetrasi uap cai

Prosés ASTM E96 A

3,5 × 1010Ns/kg

5,5 × 1010Ns/kg

5.17ng/Ns

Kakuatan ngabeledug

ASTMD774

30N/cm2

30N/cm2

4,2 kg/cm2

kakuatan tensile longitudinal

ASTM

105N/25mm

150N / 25mm

7,0kN/m

kakuatan tensile Transverse

C1136

50N/25mm

70N/25mm

5,3 kN/m

Katalisis gancangan

3049 ℃ 95% kalembaban relatif

Taya korosi jeung euweuh delamination

Résistansi suhu rendah

-40 ℃,4 h

Taya stratifikasi

Taya stratifikasi

Tetep lemes tanpa delamination

résistansi suhu luhur

116 ℃,4 h

Taya stratifikasi

Taya stratifikasi

Tetep lemes tanpa delamination

résistansi mildew

ASTM C665

Teu tumuwuh

lalawanan cai

23 ℃,24 h

Taya layering

Réfléktif

ASTN C523

Réfléktif

85%

kinerja seuneu

UL723

Lapisan permukaan polipropilén sumebarna seuneu10.Difusi haseup10

Lapisan Kraft sumebar seuneu10.Difusi haseup5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

      pipe PVC ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe S, SDR nominal luar ketebalan témbok diaméterna (Kalayan apron) (mm) (mm) tekanan nominal S16 63 2 0.63MPa SDR33 75 2.3 90 2.8 S20 110 2.7 SDR41 125 3.1 140 3.5 160 4.420 4.

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      tiis digulung baja coil tiis digulung st teuas pinuh ...

      >> Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC) Cold Rolled Steel Coil dihasilkeun ku pickling hot-rolled coil sareng digulung sacara seragam dina suhu anu cocog pikeun ketebalan anu langkung tipis.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.Spésifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      [Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metalurgi, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna. atanapi proyék rékayasa] ASTM A321, ASTM A778, ASTM A789, ASTM A790, ASTM A358 spésifikasi sareng diménsi nyaéta kieu (Spesifikasi diménsi ngan ukur nyumponan ASME B36.19M, B36.01M) OD ... Diaméter Luar Nominal.

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

      Kelas 1 kelas 0 karét insulasi palastik mater ...

      Kinerja kaamanan seuneu anu luhur Kinerja tahan seuneu tina kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas inflammable B1 sareng di luhur diatur dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Ngaduruk Bahan Gedong".Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan unik, bahan dina kaayaan durukan, konsentrasi haseup leutik, nalika durukan moal ngahasilkeun ngabahayakeun kana haseup awak manusa.Foa mikro nano milik...