fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

Katerangan pondok:

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti Magnésium oksida
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


MGO Magnésium Oksida Sandwich Panel pikeun kamar beresih.Hal ieu loba dilarapkeun ka tembok kamar beresih jeung siling jeung requesting fireproof sahiji kamar beresih jeung proyék patali industri Electronic, industri Pétrokimia, Pangan sarta Rumah Sakit, Aviation jeung Institute ilmiah jeung saterusna.
Sandwich Panel mangrupakeun bahan wangunan komposit, Ieu diwangun ku sandwich dua lapisan dewan struktural kalawan busa insulating di antara.
Aplikasi dibasajankeun siling ka flooring jeung sagalana di between.Thermal Konduktivitas: 0.044w / m.
Penampilan anu saé sareng kinerja dina résistansi seuneu, sora sareng insulasi termal
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.

2

>>PAKET:


1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • stainless steel honeycomb sandwich panel

      panel sandwich honeycomb stainless steel

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb stainless steel Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atawa ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy baja, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan Inti EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan fi ...

    • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

      beurat lampu aluminium honeycomb sandwich panel ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta dewan komposit dijieunna tina col...

    • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

      otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu ...

      Infrabeureum induksi on mode.motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.Dilengkepan alat sensing manusa.Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, rock wool sandwiched polyurethane foa...

    • PU polypurethane sandwich panel

      PU polypurethane sandwich panel

      Ngaran produk PU sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Luar Bahan Plat PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun ku G....

    • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

      kertas honeycomb panel sandwich fireproof kalawan d ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • holllow double glazing clean window

      holllow ganda glazing jandela beresih

      Desain pigura kerung, insulasi sora sareng insulasi panas.Ngeusian gas garing, teu ngahasilkeun halimun.Sambungan lemes sareng sistem témbok sareng éndah.kinerja sealing alus.Loba dipaké dina éléktronika, ubar, kadaharan jeung industri lianna.Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Sadaya jandéla purifikasi nganggo gelas lapisan ganda sareng v ...