nyaring

  • v-type medium efficiency v bank air filter

    v-tipe sedeng efisiensi v bank filter hawa

    Filter ngadopsi saringan V-BANK tina kinerja sedeng (filter nyayogikeun efisiensi

    60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, mibanda efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.

  • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

    kotak kertas karton pigura primér serat sintétik filter hawa

    Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.

  • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

    bisa diumbah replaceable pigura aluminium primér pre filter hawa

    Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.

  • all-metal net primary air filter

    saringan hawa primér bersih sadaya-logam

    Pikeun bahan filter, aya stainless steel anyaman atawa untun aluminium multi-lapisan gelombang cross nangtung sarta horizontal.Ukuran standar ketebalan nyaéta 1 inci sareng 2 inci.Pikeun bahan pigura, Anjeun bisa milih pigura stainless steel atawa pigura aluminium nu cocog pikeun alat-alat ventilasi industri jeung leungitna tekanan lemah sareng kempelan lebu tinggi.Éta gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga, ngahémat biaya.

  • non-partition tank type high efficiency filter

    tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

    l euweuh filter leakage bisa dipasang alatan pamakéan bahan sealing gél-kawas husus.

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi filter HEPA pikeun éléktronika kamar beresih téater farmasi

    filter nu adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Sacara umum, hawa ambient kirang ti 60 derajat.Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.

  • V- shaped high efficiency filter

    Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

    Desain V ngawangun sareng saringan pleat paling mini, ngagaduhan langkung saringan tibatan saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas saringan dipisahkeun ku napel ngalembereh panas, sarta ayeuna teh loba dipaké dina hawa-conditioners jeung widang lianna nu boga syarat ketat dina hawa.

  • high temperature air filter

    saringan hawa suhu luhur

    FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Utamana pikeun alat panyucian hawa suhu luhur sareng sistem anu peryogi jalur produksi palapis anu luhur sapertos pengeringan.

  • partition medium efficiency filter

    partisi filter efisiensi sedeng

    Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.

  • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

    kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng filter serat sintétik

    filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Aya dua runtuyan bahan wates: bagian tilepan galvanized jeung alloy aluminium.