Unit filter kipas FFU

  • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

    bisa dicuci diganti aluminium pigura primér saringan hawa

    Saringan nganggo serat sintétis poliéster énggal salaku bahan saringan, saatos nyetak, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng lebu ageung, sareng tahan low sareng filter anu tiasa diganti, biaya operasi anu murah sareng fitur sanésna.

  • non-partition tank type high efficiency filter

    tipe tank non-partisi saringan efisiensi tinggi

    l henteu aya filter kabocoran anu tiasa dipasang kusabab panggunaan bahan panyegelan sapertos gél khusus.

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi filter HEPA pikeun téater farmasi kamar bersih éléktronik

    Saringanna nganggo kertas serat kaca anu ultra-halus salaku bahan baku, sareng kertas offset salaku papan partisi, ngawangun sareng kotak galvanis, paduan aluminium, sareng lem. Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi tinggi, tahan rendah, kapasitas debu anu ageung sareng harga ekonomis. Hal ieu seueur dianggo dina pamurnian hawa di akhir sistem panyaman udara umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger. Sacara umum, suhu lingkunganana kirang ti 60 derajat. Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.

  • V- shaped high efficiency filter

    V- saringan efisiensi tinggi

    Desain bentuk V kalayan saringan pleat mini anu paling seueur, ngagaduhan luas filter salain ti filter tradisional. Wewengkon saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur saringan. Bahan saringan: bahan saringan ngadopsi serat kaca superfine anu dipasang dina pigura ku lipet. Kertas saringan dipisahkeun ku perekat lebur panas, sareng éta seueur dianggo dina AC sareng lapangan sanés anu ngagaduhan syarat ketat dina hawa.

  • high efficiency outlet with partition no partition air outlet

    outlet efisiensi tinggi kalayan partisi euweuh partisi hawa outlet

    Hal ieu seueur dianggo dina pasokan hawa di tungtung pepelakan anu bersih, sapertos: farmasi, médis, kadaharan, éléktronika, palapis presisi sareng industri sanés.
    Produk nganggo komprési mékanis, sareng bahan kotak nyaéta pelat gulung tiis GB.
    Perawatan permukaan kotak ngadopsi semprot fosfat, kalayan tahan korosi anu kuat.

  • high temperature air filter

    saringan hawa suhu luhur

    Saringan FL saringan hawa suhu luhur nganggo serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku pemisah, sareng stainless steel salaku pigura. Éta disegel sareng dilengkepan ku karét suhu tinggi anu diimpor. Unggal saringan parantos ngaluluskeun tés anu ketat ku efisiensi filtrasi tinggi, résistansi rendah, kapasitas debu anu ageung, sareng tahan suhu anu luhur. Éta khususna pikeun pakakas panyucian hawa anu suhu luhur sareng sistem anu meryogikeun lini produksi palapis sapertos garing

  • partition medium efficiency filter

    saringan efisiensi sedeng partisi

    Saringan nyoko kana partisi bergelombang bentukna L. Saatos ngabentuk, éta gaduh efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng lebu ageung, volume hawa saring tinggi sareng fitur sanésna. Hal ieu seueur dianggo dina pamurnian hawa di akhir sistem panyaman udara umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat. Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.

  • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

    kantong kantong beberesih hawa efisiensi sedeng saringan serat sintétik

    Saringan nganggo serat sintétik saringan non-anyaman (saringan nyayogikeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% sareng anu sanésna), saatos nyetak, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas debu ageung tahan, résistansi rendah, béaya operasi anu murah sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pemurnian udara tina sistem hawa-umum, sistem pemurnian udara sareng nyemprotkeun sistem pasokan hawa seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan saringan épisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur jasa na. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat. Aya dua séri bahan perbatasan: bagian tilepan galvanis sareng alloy aluminium.

  • v-type medium efficiency v bank air filter

    v-tipe efisiensi sedeng v filter udara bank

    Filter nyoko kana filter V-BANK pikeun kinerja sedeng (filter nyayogikeun efisiensi

    60-65%, 80-85%, 90-95% sareng anu sanésna), saatos dibentuk, éta ngagaduhan efisiensi tinggi, kapasitas nyekel debu ageung, kapasitas nyaring hawa ageung sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pamurnian hawa tina sistem AC umum, sistem pemurnian udara sareng nyemprotkeun sistem pasokan hawa seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan saringan saringan efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur jasa na. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat.

  • all-metal net primary air filter

    saringan hawa primér bersih sadaya-logam

    Pikeun bahan saringan, aya anyaman stainless steel atanapi jalinan aluminium tina multi-lapisan gelombang silang nangtung sareng horizontal. Ukuran standar kandelna nyaéta 1 inci sareng 2 inci. Pikeun bahan bingkai, anjeun tiasa milih pigura stainless steel atanapi bingkai aluminium anu cocog pikeun alat-alat ventilasi industri kalayan leungitna tekanan anu handap sareng koleksi lebu anu luhur. Éta gampang dibersihkeun sareng dijaga, ngahémat biaya.

  • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

    kotak kertas karton bingkai filter serat sintétik primér

    Filter ngagunakeun serat sintétik sareng serat kaca anyar salaku bahan filter, saatos ngalipet, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng debu tinggi, tahan rendah sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pemurnian hawa udara seger pikeun sistem AC umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan pre-filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur jasa na. Umumna suhu lingkunganana panggunaan kirang ti 93 derajat.