ledakan-buktina & anti korosi lampu neon bersih

  • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

    ledakan-buktina & anti korosi lampu neon bersih

    Ballast éléktronik internal pikeun ballast ledakan-buktina, kalayan sirkuit pondok sareng kinerja panyalindungan sirkuit kabuka, pikeun lampu pareum pangaruh sepuh dahi sareng fenomena kabocoran dilengkepan sirkuit pencegahan, sahingga lampu tiasa dianggo normal, sareng hemat énergi COS420 .98, kalayan input voltaseutak, dina voltase 170-250v kisaran tiasa ngajaga kaluaran kakuatan konstan; Alat-alat darurat tiasa dipasang numutkeun sarat pangguna. Nalika kakuatan pareum atanapi kacilakaan lumangsung, éta otomatis bakal ngalih kana kaayaan lampu darurat. Cocog sareng industri kimia, pemurnian minyak, minyak bumi, pertambangan, platform minyak luar negeri sareng lingkungan tahan korosi sanésna.