ledakan-bukti & anti korosi lampu fluoresensi bersih

Katerangan pondok:

ballast éléktronik internal pikeun ballast ngabeledug-bukti, kalawan circuit pondok tur kinerja panyalindungan circuit kabuka, pikeun lampu mareuman efek sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420. .98, kalawan input tegangan lega, dina rentang tegangan 170-250v bisa ngajaga kaluaran kakuatan konstan;Alat-alat darurat tiasa dipasang dumasar kana sarat pangguna.Nalika kakuatan dipareuman atanapi kacilakaan lumangsung, t bakal otomatis pindah ka kaayaan cahaya darurat.Cocog jeung industri kimia, pemurnian minyak, minyak bumi, pertambangan, platform minyak lepas pantai jeung lingkungan tahan korosi lianna.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk ngabeledug-bukti & anti korosi lampu fluoresensi bersih lampu bersih
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

ballast éléktronik internal pikeun ballast ngabeledug-bukti, kalawan circuit pondok tur kinerja panyalindungan circuit kabuka, pikeun lampu mareuman efek sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420. .98, kalawan input tegangan lega, dina rentang tegangan 170-250v bisa ngajaga kaluaran kakuatan konstan;Alat-alat darurat tiasa dipasang dumasar kana sarat pangguna.Nalika kakuatan dipareuman atanapi kacilakaan lumangsung, t bakal otomatis pindah ka kaayaan cahaya darurat.Cocog jeung industri kimia, pemurnian minyak, minyak bumi, pertambangan, platform minyak lepas pantai jeung lingkungan tahan korosi lianna.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: cangkang kabentuk ku plat baja kualitas luhur, beungeut ieu disemprot ku tegangan tinggi plastik éléktrostatik, atawa kabentuk ku plat stainless steel, sarta bagian transparan kaca tempered.

Konduktor internal: 0.5mm2, tahan suhu 105C kawat, kawat clamp dibereskeun

Komponén listrik: pilihan-efisiensi tinggi sareng ballast éléktronik hemat energi sareng kinerja stabil tiasa dilengkepan alat darurat, tegangan dipeunteun tina AC220V 50Hz.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna hampang

Cabang / Kotak

beurat(KG

BYS52/A

2×36W

1386×236×120

1

10

BYS52/A

1×36W

1386×236×120

1

10

BYS52/A

2×18W

766×236×120

1

6

BYS52/A

1×18W

766×236×120

1

6

BYS52/A

2×28W

1386×236×120

1

10

BYS52/A

1×28W

1386×236×120

1

10

BYS52/A

2×14W

766×236×120

1

6

BYS52/A

1×14W

766×236×120

1

6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

      3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

      Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 35KV konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 35kV na handapeun 35kV garis transmisi.Paket Drum Kayu Paket atanapi kendang Beusi-kayu Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan insulated cocog pikeun peletakan fixe ...

    • class 1 bevel edge clean light

      kelas 1 bevel ujung lampu beresih

      Ngaran produk Bevel ujung lampu bersih Power 14W 21W 28W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>Kinerja sareng Standar Kualitas: Fea...

    • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

      panas dipped galvanized stainless steel aluminium ...

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated Kawat karanjang sambungan kabel baki mangrupa sistem manajemen kabel kawat bolong dilas dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku w ...

    • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

      Lampu bracket tri-buktina tahan cai beueus

      Ngaran produk Tri-bukti bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu anu conformed kalawan kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong usaha Rotary ...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...

    • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

      Énergi hemat 150W 250W 400W lampu pertambangan LED

      Ngaran produk Pertambangan lampu Power 150W 250W 400W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Cocog jeung pabrik industri, mall balanja, supermarket, aula ngantosan, aula ngantosan, puseur paméran, gimnasium jeung cahaya lianna.>> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: tekanan tinggi paeh-casting aluminium ngabentuk kotak listrik, perlakuan nyemprot éléktrostatik éksternal.Spinor aluminium purity tinggi, anodized digosok (480T ...