EPS / PU / Wol Batu / Honeycomb Sandwich Panel Modular Cleanroom pikeun Tembok / Siling / Farmasi / Pangan / Laboratorium sareng CE

Katerangan pondok:

Fitur

Gagasan panel buatan tangan nyaéta ngahasilkeun sandwich anu dikuatkeunpanélpikeun ngabenerkeun sababaraha shortcomings of purifikasi panel sandwich biasa, kawas kakuatan low, kapasitas beungkeut lemah jeung saterusna.Pabrikan panél sandwich buatan tangan ngagabungkeun metode mékanis sareng manual.Dimensi panel tipe ieu bisa ngaropéa, sambungan na merenah pikeun instalasi tur ngabongkar.Panel handmade ngagaduhan kinerja anu langkung saé.

Aplikasi

Loba dipaké dina struktur kamar bersih, ceilings, bengkel, gudang, kamar tiis, kamar tungku, AHU sidewall pikeun éléktronika, hi-tech, farmasi, kimia, kadaharan, kosmetik jeung industri patali séjén kamar bersih modular jeung paménta lingkungan purifikasi.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Brand of Steel Coil

Bao Steel, Yangtze Steel

Ketebalan Lambaran Baja

0,426 ~ 0,7 mm

Lapisan galvanis tina pelat baja

Plat luar: 55% Aluzinc di luhur 100G / M³ atanapi palapis Séng di luhur 150G / M³;
Piring jero: 55% Aluzinc di luhur 70G / M³ atanapi palapis Séng di luhur 100G / M³.

Ketebalan Panel

Standar: 50mm / 75mm / 100mm
Bisa disaluyukeun

Lebar Panel

Standar: 900mm / 980mm / 1160mm / 1180mm / 1200mm
Bisa disaluyukeun

Panjang Panel

Bisa disaluyukeun

Warna Panel

Bisa disaluyukeun

Kapadetan inti

60/80/90/100/120 kg/m³

Sambungan

tipe aluminium sentral, sambungan jalu jeung bikang, 3 bikang 1 tipe jalu


8

presention

Prosés Pabrik

manufacture process

Fasilitas Pabrik

2

Pamastian kualitas.

微信截图_20210803112906

Paket & Pangiriman

5

Sertipikat

4

Rujukan Proyék

6


 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih h ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • fireproof MGO board magnesium oxide sandwich panel

      fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

      Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy-, baja Ti-Z ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti Magnésium oksida Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan EPS ...

    • PU polypurethane sandwich panel

      PU polypurethane sandwich panel

      Ngaran produk PU sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Luar Bahan Plat PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun ku G....