Énergi hemat 150W 250W 400W lampu pertambangan LED

Katerangan pondok:

Cocog jeung pabrik industri, mall, supermarket, aula ngantosan, aula ngantosan, puseur paméran, gimnasium jeung cahaya lianna.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk lampu pertambangan
Kakuatan 150W 250W 400W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Cocog jeung pabrik industri, mall, supermarket, aula ngantosan, aula ngantosan, puseur paméran, gimnasium jeung cahaya lianna.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

tekanan tinggi aluminium paeh-casting ngabentuk kotak listrik, perlakuan nyemprot éléktrostatik éksternal.Spinor aluminium purity tinggi, anodized digosok (480T), pemantul prisma polycarbonate (570PC).Cahaya tina wadahna tiasa disaluyukeun kana adjustment kaluhur sareng ka handap dina sinar sedeng sareng lebar, tanpa kedah nyaluyukeun pemantul.Kotak alat listrik sareng kombinasi kap lampu anu béda, ngahontal rentang pilihan anu ageung, tiasa nyugemakeun tempat anu béda.

Standar produk & syarat téknis

Modél produk

Ukuran interior A

Ukuran interior B

sumber cahaya

Kakuatan

Dasar lampu

HR-GT208G1 420S

420

330

MH250-400ED

250-400W

E40

HR-GT208G1 48OJ

480

300

MH250-400ED

250-400W

E40

HR-GT208G1 410S

410

320

MH250-400ED

250-400W

E40

HR-GT20BG1 400S

400

220

MH250-400ED

250-400W

E40

HR-GT208G1 470T

470

280

MH250-40OED

250-400W

E40

HR-GT20BG1 410J

410

280

MH25O-400ED

250-400W

E40

HR-GT208G1 45OL

450

300

MH250-400ED

250-400W

E40

HR-GT208G1 465S

465

250

MH250-40OED

250-400W

E40

HR-GT208G1 520S

520

285

MH250-40OED

250-400W

E40


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

      18W 40W 80W recessed LED SMD lampu bersih pikeun cl ...

      Ngaran Produk Recessed LED SMD lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Desain pigura lampu fluoresensi beresih study nyaeta ultra-ipis jeung deukeut siling.Awak lampu sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, teu sorotan.The dioda semikonduktor panganyarna dipingpin téhnologi cahaya greatly ngaronjatkeun kahirupan sumber lampu, sarta teu ngandung raksa dina Citakan: trad ...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...

    • aluminum gusset plate suspended ceiling LED clean panel light

      plat aluminium gusset ditunda siling LED cle ...

      Ngaran produk Aluminium gusset plat ditunda siling LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh éléktromagnét ...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...

    • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

      Kelas 1 hemat energi stainless steel ujung LED ...

      Ngaran produk Stainless steel ujung LED lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh eff termal ...

    • LED integration braket light for office, residential, commericial use

      LED integrasi braket lampu pikeun kantor, reside ...

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Desain Novel, penampilan geulis, volume leutik.Cocog jeung kantor, imah, lampu komérsial, jsb >> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: Awak lampu: eta dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, kalawan desain novel, penampilan geulis tur volume leutik.Beungeutna dioksidasi sareng anti violet.Teu...