SISTEM ELEKTRIK

  • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

    lebu bébas lampu kuat 14W 28W 35W prisma panutup bracket lampu

    penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis lampu tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan karakteristik lebu anu lemah sareng penampilan anu saé, cocog pikeun sarat cahaya anu luhur.

  • T type keel light strip

    T tipe keel lampu strip

    Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, USES komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

  • 14W 28W 18W bracket light with reflector

    14W 28W 18W lampu bracket kalawan pemantul

    penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.

  • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

    Kelas 1 14W 18W 28W inverted lampu bracket fuji

    Penampilan patén, gaya novel, wadah lampu nganggo motong sareng puteran, aman sareng dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

    Kabel kakuatan insulated XLPE cocog pikeun dipasang dina jalur transmisi sareng distribusi kakuatan kalayan AC 50HZ sareng tegangan dipeunteun 0.6 / 1kV35kV
    Tegangan dipeunteun: 0,6 / 1kV ~ 35kV
    bahan konduktor: tambaga atawa aluminium.
    Jumlah cores: inti tunggal, dua cores, tilu cores, opat cores (3 + 1 cores), lima cores (3 + 2 cores).
    Jenis kabel: non-armored, pita baja ganda Armored jeung kawat baja Armored kabel

  • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

    ledakan-bukti & anti korosi lampu fluoresensi bersih

    ballast éléktronik internal pikeun ballast ngabeledug-bukti, kalawan circuit pondok tur kinerja panyalindungan circuit kabuka, pikeun lampu mareuman efek sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420. .98, kalawan input tegangan lega, dina rentang tegangan 170-250v bisa ngajaga kaluaran kakuatan konstan;Alat-alat darurat tiasa dipasang dumasar kana sarat pangguna.Nalika kakuatan dipareuman atanapi kacilakaan lumangsung, t bakal otomatis pindah ka kaayaan cahaya darurat.Cocog jeung industri kimia, pemurnian minyak, minyak bumi, pertambangan, platform minyak lepas pantai jeung lingkungan tahan korosi lianna.

  • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

    18W 40W 80W recessed LED SMD lampu bersih pikeun kamar beresih

    Rarancang pigura tina lampu fluoresensi bersih anu dipasang nyaéta ultra-ipis sareng caket kana siling.Awak lampu sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, teu sorotan.Panganyarna dioda semikonduktor téhnologi cahaya dipingpin greatly ngaronjatkeun kahirupan sumber lampu, sarta teu ngandung raksa dina lampu fluoresensi tradisional, nu pisan ramah lingkungan.Rumah sakit, apoték, pamrosésan kadaharan, neundeun jeung industri kamar bersih cahaya pilihan idéal.Rupa-rupa ukuran awak lampu sareng jinis sumber cahaya opsional.Dipaké pikeun 100-10000 tingkat kasempetan kabersihan.

  • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

    Cai-bukti 9W 18W 25W LED tipe chip lampu tri-buktina

    Lampu minuhan rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diaméter sareng jangkungna ngadorong jinis Rotary, kinerja kontak anu saé.Desain novel, struktur kompak, penampilan geulis, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, gancang ngamimitian-up.Ieu cocog pikeun tempat indoor na outdoor kalawan syarat waterproof, lebu-bukti jeung Uap-buktina.

  • ultraviolet germicidal light

    sinar ultraviolét germicidal

    lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, nyerep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta muterkeun hiji allochromatic, énergi foton ultraviolét diserep ku pasangan basa DNA, ngabalukarkeun mutasi bahan genetik, nyieun baktéri maot instan atawa teu bisa baranahan, ngahontal tujuan sterilization.

  • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

    70W 100W 150W tegangan badag LED lampu proyék-lampu

    Teduh tina lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, kinerja dissipation panas unggulan sumber lampu dijieunna tina manik lampu kacaangan ultra-luhur, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workshop, tempat umum jeung cahaya spasi jangkung lianna.

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    low atawa sedeng tegangan overhead hawa dibuntel konduktor aluminium kabel ABC kabel overhead

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional.Eta nyadiakeun tingkat luhur kaamanan jeung reliabilitas, leungitna kakuatan handap sarta ékonomi sistem pamungkas ku cara ngurangan instalasi, pangropéa jeung ongkos operative.Sistem ieu idéal pikeun panyebaran padésan sareng khususna sampurna pikeun dipasang dina rupa bumi anu sesah sapertos daérah pagunungan, daérah leuweung, daérah basisir jsb.

  • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

    stainless steel tiis digulung panel kelas 1 lampu beresih

    Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.