jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

Katerangan pondok:

Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.


Rincian produk

Tag produk

>> Ngeunaan jandela kamar bersih:


Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.

>> Ngeunaan jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut:


Switchable Film Transparan (ogé katelah Polimér Dispersed Liquid Kristal) nyaéta produk kontrol lampu éléktronik anyar, téori pikeun ngeusian cair / campuran polimér kana dua pilem conductive transparan, nalika médan listrik teu dina pangaruh, controller nu nyimpen pilem dina. Status pangaruh halimun, nalika listrik hurung, molekul kristal cair disusun dina urutan anu tangtu, dina waktos ieu pilem konduktif bakal robih warnana tina pangaruh kabut (status OFF) Ka Transparan (status ON).Ku ngalihkeun médan listrik, éta tiasa ngawujudkeun gancangan status ON sareng OFF.Nalika kakuatanana pareum, film muncul dina warna bodas susu, nalika kakuatan hurung, warnana transparan.Dina status ON, transmitansi cahaya kedahna henteu kirang ti 75%.Transmisina moal langkung ti 2% dina status OFF.

>> Fitur:


1.Privacy panyalindungan: respon gancang, éta bisa ngawujudkeun pangaruh kabut dina 1/10 detik.
perlindungan 2.Safety: pilem conductive ieu boro glued di antara dua gelas.Malah kaca ieu pegat salila dampak, sempalan kaca bakal napel dina pilem conductive tengah, éta teu bisa flashed kaluar menyakiti operator.
Susunan 3.Node: ngan lamun kakuatan hurung, film transparan, batur henteu.Nalika ngajagi privasi, cahayana masih cekap sareng ngahémat énergi.
4.Sound insulasi: pilem conductive di antara gasses boga fungsi damping sora, éta éféktif bisa beueus noise of 38 dBa.
5.Energy hemat: insulasi termal bisa ngahontal kelas 2 atawa saluhureuna.

>> rentang produksi:


W: 300MM
H: 400 MM
rentang aplikasi: Cocog jeung wewengkon kantor, kamar pasamoan, partisi kamar Monitoring, jsb
watesan ukuran:
rubak: 300mm
Jangkungna: 400mm
Lumaku pikeun: off és aréa, kamar rapat jeung ngawas separation kamar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

      ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser detik ...

      Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;Jandéla inspeksi: tempered ganda...

    • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih h ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • 75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS cement sandwich wall panel for prefabricated house factory warehouse

      75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS c ...

      Ngaran Produk EPS sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja paduan,SS,SS HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun tangan ku G ...

    • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

      kertas honeycomb panel sandwich fireproof kalawan d ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

      panto panel résin melamin bersih pikeun ind médis ...

      Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;Warna euyeub tur tékstur permukaan;Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;Loba dipaké di rumah sakit, farmasi sarta spasi bersih lianna;Pangeusi: kertas hon...

    • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

      otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu ...

      Infrabeureum induksi on mode.motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.Dilengkepan alat sensing manusa.Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, rock wool sandwiched polyurethane foa...