lebu bébas lampu kuat 14W 28W 35W prisma panutup bracket lampu

Katerangan pondok:

penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis lampu tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan karakteristik lebu anu lemah sareng penampilan anu saé, cocog pikeun sarat cahaya anu luhur.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk lampu bracket panutup prisma
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

 

penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis lampu tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan karakteristik lebu anu lemah sareng penampilan anu saé, cocog pikeun sarat cahaya anu luhur.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: Tt dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, sanggeus pickling na phosphating, bubuk nu dijieun ku nyemprot éléktrostatik, kalawan panangtayungan kuat, teu gampang corrode na mesek kaluar, sarta penampilan geulis.

Teduh lampu: Teduh lampu didamel tina bahan anti-ultraviolét sareng anti-dampak, anu anti sepuh.Teu gampang ngahurungkeun konéng sanggeus pamakéan lila.Jalur lempeng ripple di jero kap lampu, nyegah sorotan pangaruh pangalusna.

Komponén listrik: Osram efisiensi tinggi frékuénsi luhur énergi nyimpen ballast éléktronik, kinerja stabil, bisa dilengkepan alat darurat.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (fluoresensi/LED)

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Voltaseu

HR-SL/PM 258

2x58W/2×24W

1535 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 158

1×58W/1×24W

1535 × 160 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 336

3×36W/3×20W

1235 × 280 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 236

2×36W/2×20W

1235 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 136

1×36W/1×20W

1235×160×55

4

AC220V

HR-SL/PM 318

3×18W/3x8W

635 × 280 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 218

2×18W/2×8W

635 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 118

1×18W/1×8W

635×160×55

4

AC220V

HR-SL/PM 235

2x35W

1485 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 135

1 × 35W

1485 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 328

3x28W

1185 × 280 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 228

2×28W

1185 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 128

1×28W

1185 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 314

3×14W

585 × 280 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 214

2×14W

585 × 200 × 55

4

AC220V

HR-SL/PM 114

1×14W

585 × 200 × 55

4

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

      ngabeledug-bukti & anti korosi fluor bersih ...

      Ngaran produk ngabeledug-bukti&anti korosi lampu fluoresensi bersih lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ballast éléktronik internal pikeun ballast ledakan-bukti, kalawan sirkuit pondok tur kinerja panyalindungan sirkuit kabuka, pikeun lampu mareuman pangaruh sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420.9 ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

      Kelas 1 hemat énergi tipe ujung lempeng LED cl ...

      Ngaran Produk Tipe ujung lempeng LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Hemat énergi, kacaangan luhur, teu aya raksa, teu aya infra red, teu aya ULTRAVIOLET, teu aya gangguan éléktromagnétik, teu aya ...

    • class 1 recessed type clean light

      kelas 1 recessed tipe lampu beresih

      Ngaran produk Recessed tipe lampu bersih Power LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Light awak dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>...

    • LED integration braket light for office, residential, commericial use

      LED integrasi braket lampu pikeun kantor, reside ...

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Desain Novel, penampilan geulis, volume leutik.Cocog jeung kantor, imah, lampu komérsial, jsb >> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: Awak lampu: eta dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, kalawan desain novel, penampilan geulis tur volume leutik.Beungeutna dioksidasi sareng anti violet.Teu...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...