Mesin Pengeusian Dosing

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Prinsip gawé
Mesin perendaman ubar mangrupikeun alat anu ngahijikeun prosés neundeun bubuk garing, nyoco, ngarendam, ngabubarkeun sareng ngarawat.alat nu bisa éfisién tur merenah ngamajukeun curing lengkep jeung ngabubarkeun ubar, sarta nyegah lumangsungna karacunan ubar.
Prosés persiapan solusi ieu laun réngsé ngaliwatan klasifikasi unggal tank solusi.Tangki solusi dipisahkeun pikeun mastikeun waktos réaksi pangsaéna sareng konsentrasi konstan dina unggal tank solusi, sareng ngahindarkeun jalur langsung antara tank campuran sareng tanki panyimpen.Sistem kontrol otomatis disambungkeun jeung controller tingkat cair dina tank gudang.Sakali tingkat cair ngahontal tingkat low, cai jeung listrik bakal dipicu Lamun tingkat cair ngahontal tingkat luhur, prosés sirkulasi eureun jeung agitator nu terus dianggo nurutkeun waktu set.
fitur produk
Tilu tank - awak (pergaulan tank, tank Pergaulan jeung tank gudang) brewing kontinyu, operasi gampang jeung perawatan, biaya kuli panghandapna.
Mesinna ngagaduhan desain fungsi tuangeun bubuk atanapi cair, anu tiasa nyumponan kabutuhan anu béda.
Mesin ngagaduhan fungsi proporsi, anu tiasa nyaluyukeun konsentrasi obat cair dumasar kana paménta anu saleresna.Konsentrasi mesin ieu malah jeung sedeng, nu bisa ngurangan blocking tina pipa disababkeun ku deployment manual bener, sarta ulah aya kanaékan waragad pangropéa tanaga perlu jeung expenses bubuk.
Bisa otomatis intermittently na intermittently cross aduk, ku kituna pangaruh Pergaulan solusi soaking téh seragam, sarta eta bisa salawasna diteundeun dina kaayaan pamakéan pangalusna.
Wengkuan aplikasi
Hal ieu loba dipaké dina dehydrator sludge, perlakuan wastewater jeung disolusi jeung tambahan bubuk garing, partikel jeung flocculant jeung bubuk cair kentel dina sagala rupa prosés (E-dahareun, industri kimia, papermaking jeung industri lianna).
spésifikasi

Modél Volume infus tank feed bubuk Volume éféktif Waktos asak Daya (Kw) Bahan tanki Ukuran (m) Daptar pipa
(L/h) (L) (L) (mnt) Pakan Adun Standar L W/W1 H/H1 Inlet cai
a
Eupanb Hateup c
CPY3-500 500 55 700 50 0.18 0,2 × 3 PP/SUS304 1.65 1.04/0.65 1.44/0.8 DN25 DN32 DN32
CPY3-1000 1000 55 1200 50 0.18 0,4 × 3 1.86 1,25 / 0,86 1,54 / 0,91 DN25 DN32 DN32
CPY3-1500 1500 55 1800 50 0.18 0,4 × 3 2.1 1.30 / 1.00 1.84 / 1.05 DN25 DN32 DN32
CPY3-2000 2000 110 2600 50 0.18 0,4 × 3 2.4 150/1.1 DN25 DN32 DN32
CPY3-3000 3000 110 3800 50 0.18 0,4 × 3 3.2 1.6/1.2 1.94/1.1 DN32 DN40 DN40
CPY3-5000 5000 200 6000 50 0.18 0,75 × 3 4.0 1.8/1.3 2.34/1.4 DN40 DN40 DN40

Dosing Medicine Filling Machine for Sewage Waste Water Treatment

Kualifikasi perusahaan

Dosing Medicine Filling Machine for Sewage Waste Water Treatment
Sistem produksi
Dosing Medicine Filling Machine for Sewage Waste Water Treatment


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

      Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

      Prosés gawé 1. Pompa cai atah- nyadiakeun tekanan ka filter keusik quartz / filter karbon aktif.2. Saringan multi-sedeng–nyingkirkeun kekeruhan, zat tersuspensi, zat organik, koloid, jsb. 3. Saringan Karbon Aktif–Leupaskeun warna, klorida bébas, zat organik, zat ngabahayakeun, jsb. 4. Pompa tekanan tinggi– Nyadiakeun tekanan tinggi mun RO mémbran ro.5.Sistim RO– bagian utama tutuwuhan.Laju desalting mémbran RO bisa ngahontal 98%, nyoplokkeun leuwih 98% ion ...

    • Lime Feed Dosing system

      Sistem Dosing Feed Jeruk Nipis

      Prinsip gawé: alat Dosing Jeruk Nipis mangrupakeun alat pikeun nyimpen, Nyiapkeun jeung dosing bubuk kapur.Bubuk sareng hawa diangkut ka tong tuang pikeun disimpen ku feeder vakum.Hawa discharged sanggeus dimurnikeun ku panyabutan lebu jeung Unit filtration, sarta bubuk kapur ragrag kana bin gudang.Kapasitas neundeun bin gudang dikirimkeun ku sensor tingkat ka sistem kontrol.Mesin dosing jeruk nipis dipasang di handapeun tong sampah ngirimkeun bahan ...

    • Automatic Sludge Bucket

      Ember Sludge Otomatis