Panto & JANDELA

  • clean room steel door

    panto baja kamar beresih

    Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi jeung rupa-rupa instalasi situs kompléks.Foamed polyurethane segel, kinerja sealing alus teuing.
    bahan keusikan fireproof tinggi, kinerja fireproof tinggi.
    Jandéla observasi adopts jandela kaca kerung, nu boga pangaruh insulasi sora alus.Pilihan diversifikasi warna panel panto, penampilan anu éndah.
    loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna jeung témbok sipil.

  • holllow double glazing clean window

    holllow ganda glazing jandela beresih

    Desain pigura kerung, insulasi sora sareng insulasi panas.
    Ngeusian gas garing, teu ngahasilkeun halimun.
    Sambungan lemes sareng sistem témbok sareng éndah.
    kinerja sealing alus.
    Loba dipaké dina éléktronika, ubar, kadaharan jeung industri lianna.

  • PVC fabric or aluminum rapid acting rolling roller up shutter door

    PVC lawon atawa aluminium lakonan gancang rolling roller nepi panto jepret

    Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanésna.
    Buka speed bisa dikawasa.
    Ngadopsi bahan non-combustible kalawan lalawanan seuneu alus.
    Desain struktur exquisite, kinerja sealing alus.

  • electric driven clean room window with fog effect

    jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

    Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.

  • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

    ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser kaamanan tunggal ganda panto bersih

    Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.
    40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.
    Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.
    Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.
    Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.

  • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

    panto panel résin melamin bersih pikeun kamar farmasi industri médis

    Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;
    permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;
    Warna euyeub tur tékstur permukaan;
    Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;
    bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;

  • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

    otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu buktina panto cleanroom kalawan interlock

    Infrabeureum induksi on mode.
    motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.
    loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.
    Dilengkepan alat sensing manusa.
    Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.

  • Windows with manual magnetic built-in blind

    Windows kalawan manual magnét diwangun-di buta

    Jandéla purifikasi ngagaduhan kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sareng stainless
    pigura baja jeung hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung pasagi
    juru.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.

  • Food medical hospital drug laboratory pharmaceutical industrial GMP hygiene galvanized stainless steel swing clean door

    Kadaharan rumah sakit médis ubar laboratorium farmasi industri GMP kasehatan galvanized stainless steel ayun panto beresih

    Panto dijieunna tina stainless steel kalawan kakuatan tinggi.
    Stainless steel boga sipat komprehensif alus sarta lalawanan korosi tinggi.
    Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi jeung rupa-rupa instalasi situs kompléks.
    Foamed polyurethane segel, kinerja sealing alus teuing.
    Bahan ngeusian tahan seuneu anu luhur, résistansi seuneu anu luhur.
    Jandéla observasi adopts jandela kaca kerung, nu boga pangaruh insulasi sora alus.
    Loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna na wall.a sipil