Topeng sipil disPOSABLE

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

  • GB2626-2006 Sertipikat
  • Dirarancang pikeun Ngaronjatkeun Kanyamanan sareng Kapamilikan
  • Pilihan Desirable pikeun pamakéan sapopoé
  • Klip Irung Gampang Saluyukeun pikeun Titik Tekenan Pangsaeutikna sareng Kanyamanan Langkung Saé

Iparentah pikeun Paké

01 Cuci atanapi disinfect leungeun sateuacan ngaluarkeun masker tina bungkusan.Hindarkeun noél permukaan jero topéng.

02 Tahan topéng ku tali ceuli jeung asupkeun irung jeung sungut di jero topéng.

03 Pasang tali ceuli dina dua ceuli

04 Teundeun ramo kadua leungeun dina tengah klip irung, bari mencet ka jero.

05 Pindahkeun ujung ramo sapanjang klip irung ka dua sisi, terus pencét klip irung kana bentuk sasak irung sagemblengna.Ulah ciwit jepitan irung ku ngan hiji leungeun sabab ieu bisa jadi teu pas.

06 Ulah noél topéng bari dipaké.Lamun kitu, ngumbah atawa disinfect leungeun Anjeun.

图片1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • FFP2 FILTERING HALF MASK_CUP TYPE

      FFP2 FILTERING HALF MASK_CUP TYPE

      Jenis cangkir nyaring satengah topeng parantos dirarancang kalayan kanyamanan dina pikiran.The super-lemes, pinding cushioned nyadiakeun kanyamanan instan acan langgeng;sedengkeun desain anu kuat ngajantenkeun tangguh sareng awét.Fitur sareng Kaunggulan FFP2 Level CE disatujuan pikeun sahenteuna 94 persén efisiensi filtrasi ngalawan natrium klorida sareng partikel dumasar-minyak.Klip Irung Fléksibel Klip irung gampang pikeun anu ngagemna kapang dina irung gancang, ngabantosan nyayogikeun segel anu pas sareng aman.Lega sareng Awét S...

    • FFP3 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

      FFP3 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

      FFP3 nyaring satengah topeng kami dilengkepan tali ngaitkeun adjustable, nu mantuan ngahontal kasaimbangan diaksés kanyamanan sarta pangaruh sealing alus pikeun panangtayungan.Fitur sareng Kaunggulan FFP3 Level CE disatujuan pikeun sahenteuna 99 persén efisiensi filtrasi ngalawan natrium klorida sareng partikel dumasar-minyak.Desain Dua-tali Desain Dua-tali kalawan kantétan titik ganda dilas mantuan nyadiakeun segel aman.Kanyamanan Beungeut Panutup jero anu mulus ngabantosan nyiptakeun lingkungan anu nyaman pikeun raray.ABDI...

    • DISPOSABLE MASK FOR CHILDREN

      TOPENG DISPOSABLE Pikeun barudak

      Fitur GB2626-2006 Sertipikat 3 Lapisan Perlindungan Ukuran Percetakan Kartun Lucu Larapkeun pikeun Pamakéan Raray Barudak 01 Cuci atanapi disinfect leungeun sateuacan ngaluarkeun topéng tina bungkusan.Hindarkeun noél permukaan jero topéng.02 Tahan topéng ku tali ceuli jeung asupkeun irung jeung sungut di jero topéng.03 Bebenah tali ceuli dina dua ceuli 04 Teundeun ramo kadua leungeun di tengah jepitan irung, bari mencet ka jero.05 Pindahkeun ujung ramo sapanjang...

    • KN95 PROTECTIVE MASK

      KN95 TOPENG PELINDUNG

      Topeng Pelindung KN95 anu tiasa dianggo ieu dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan pernapasan anu dipercaya sahenteuna sahenteuna 95 persén efisiensi filtrasi ngalawan partikel non-minyak anu tangtu.Ieu ciri klep pilihan.Fitur sareng Kaunggulan KN95 Level GB2626-2006 disatujuan pikeun sahenteuna 95 persén efisiensi filtrasi ngalawan partikel non-minyak.Cocog sareng Perlindungan anu sanés Topeng pelindung KN95 ieu cocog sareng rupa-rupa panyalindungan kacamata pelindung Datar Fold Design Flat f...

    • FFP2 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

      FFP2 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

      Jinis tali ceuli anu dilipat sareng masihan panyalindungan anu dipercaya sareng nyaman tina bahaya partikel hawa.Éta didamel tanpa staples atanapi bagian anu tiasa dicabut leutik, cocog sareng rupa-rupa bentuk sareng ukuran raray.Merenah mun teu ngagem tur mibanda breathability alus teuing.Fitur sareng Kaunggulan FFP2 Level CE disatujuan pikeun sahenteuna 94 persén efisiensi filtrasi ngalawan natrium klorida sareng partikel dumasar-minyak.Desain Tanpa Staple Pikeun ngabantosan ngaminimalkeun résiko kontaminasi kana saringan satengah m...