set generator solar

  • diesel generator set

    set generator solar

    1. Generator set nganggo baja kualitas luhur nyaéta kanopi kandel - 2MM dugi ka 6MM.
    2. Dilengkepan bahan nyerep sora padet tinggi - insulasi sora, seuneu.
    3. Generator dilengkepan batré 12V / 24V DC kalayan carjer, batréna nyambungkeun kawat.
    4. Generator dilengkepan tanki bahan bakar 10-12 jam sareng indikator bahan bakar, lami-lami pikeun digawé.