sét generator solar

Katerangan pondok:

1. Generator set pamakéan baja kualitas luhur anu ketebalan kanopi - 2MM mun 6MM.
2. Dilengkepan dénsitas luhur bahan nyerep sora - insulasi sora, fireproofing.
3. Generator dilengkepan batré 12V / 24V DC kalawan carjer, batré nyambungkeun kawat.
4. Generator dilengkepan tanki bahan beuleum 10-12 jam kalayan indikator bahan bakar, lila pikeun digawé.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Diesel generator set
Pamakéan Unit umum, unit sayaga, awak darurat
Sertipikat Ce/ISO/SGS
Frékuénsi 50/60Hz
Dipeunteun ayeuna 28.8A(400V)
Modus Jempé / kedap sora
Paket angkot Nguatkeun packing / packing kompak
Voltaseu 220V / 127V

380V / 220V

400V / 230V

415V / 240V

480V / 277V

 

1. Generator set pamakéan baja kualitas luhur anu ketebalan kanopi - 2MM mun 6MM.
2. Dilengkepan dénsitas luhur bahan nyerep sora - insulasi sora, fireproofing.
3. Generator dilengkepan batré 12V / 24V DC kalawan carjer, batré nyambungkeun kawat.
4. Generator dilengkepan tanki bahan beuleum 10-12 jam kalayan indikator bahan bakar, lila pikeun digawé.
5. High ngajaga kotak kontrol kelas na kotak kaluaran kakuatan.IP55, Waterproof, Leakage listrik ngajaga, Breaker.
6. Desain anyar tipe péngkolan-balik pikeun inflow hawa & outlet hawa nu bisa ngurangan noise jeung ningkatkeun efisiensi mesin.
7. Geulis & praktis desain, liang Bottom pikeun forklift, outlet cai & outlet minyak pikeun pangropéa gampang.
8. Ganda muka panto dina dua sisi Gen-set.Panto anu lega tiasa mariksa unggal bagian mesin sareng alternator.
9. Sadaya desain anyar pikeun generator solar set tina Jempé, dahar peuting jempé, Soundproof, tipe trailer, tipe Wadahna.
10. generator set kami minuhan sakabeh standar utama, kayaning: GB / T2820, ISO8528, IEC34, CE, EPA Tier4 baku.

>> Keunggulan generator diesel kami:


Konsumsi BBM 1.Low, noise low, kapindahan low, polusi lemah sareng efisiensi kerja tinggi, Laju gagalna handap
2.The kakuatan Unit jempé bisa ningkatkeun kapasitas ventilasi jeung ningkatkeun efisiensi cooling ku ngagunakeun flywheel weighted
3.Frosted cangkang jeung pigura, plat kandel, penampilan leuwih fashionable, geulis jeung awét, asesoris Brand
4.Customized papanggih kabutuhan béda


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali