Deodoran

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida sareng komponenana sejenna dina lingkungan malodorous.

Wewengkon aplikasi: Loba dipaké dina pengobatan wastewater industri (kayaning panels, pétrokimia, jsb), tutuwuhan perlakuan sampah, stasiun mindahkeun sampah, tutuwuhan incineration sampah, peternakan sarta panyabutan gas odorous lianna.

fitur produk

Pertinence kuat: pangaruh panyabutan alus dina gas odorous kayaning dimétil sulfida, métil mercaptan, hidrogén sulfida, amonia, bénzéna

Gancang sareng épisién: Éta tiasa ngaréspon sareng terurai gancang sareng molekul gas haseup, sareng efisiensi pemurnian ningkat ku langkung ti 85%

Kasalametan jeung perlindungan lingkungan: perlindungan lingkungan alam, nétral, non-toksik, non-corrosive

Operasi basajan: teu perlu pikeun nambahkeun parabot, bisa dipaké jeung munara semprot aslina

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Cairan héjo

Bau

Bau saeutik

PH

6.0-9.0(25 ℃)

Kalarutan

Gampang leyur dina cai

parentah

★Metoda Dosing: Pikeun pabrik dilengkepan munara semprot, deodorant cair tutuwuhan bisa langsung ditambahkeun kana munara semprot kolam renang sirkulasi aslina (duanana pools asam sarta alkali)

★Jumlah Dosing: Babandingan tambihan nyaéta 1‰~3‰, sareng disarankeun pikeun nambihan 3‰ kanggo panggunaan anu munggaran, nyaéta, upami kapasitas panyimpen cai tina kolam renang sirkulasi munara semprot nyaéta 1 ton, teras tambahkeun 3 kg produk ieu.Dosis khusus deodoran gumantung kana volume hawa haseup dina situs

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

★25kg/barel

★Perhatikeun kalembaban-bukti, hujan-bukti jeung bungkusan disegel

★Simpen di tempat anu tiis, garing, suhu panyimpenan anu disarankeun nyaéta 10-30 * C, sareng waktos neundeun 1 taun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Phosphorus removing agent

      Agén miceun fosfor

      Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Scale Corrosion Inhibitor

      Skala Korosi Inhibitor

    • Bactericidal Algicide

      Algicide Baktérisida

      Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...