Demulsifier

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.

Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, perlakuan permukaan, industri kimia sapopoé jeung industri lianna.

fitur produk

Ngahasilkeun flocs kalawan éfék settling alus tur bisa gancang ngawujudkeun separation minyak-cai

Taya sarat husus pikeun alat-alat jeung fasilitas, operasi basajan

Rupa-rupa aplikasi

syarat kualitas cai low

parentah

★Saluyukeun pH cai atah ka luhur 7, tambahkeun jumlah luyu produk ieu, meta pikeun 10-15 menit, tambahkeun kuantitatif Pac, Pam dina gilirannana, nitenan kualitas cai sanggeus flocculation na présipitasi

★Metode Dosing: dosing langsung

★Jumlah Dosing: Jumlah Dosing gumantung kana jinis cai limbah

★Posisi Dosing:–Umumna pilih demulsifier dina bagian pretreatment kokotor

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

★ 25kg / tong, atawa nurutkeun sarat pamaké

★Perhatikeun kalembaban-bukti, hujan-bukti jeung bungkusan disegel

★Hindarkeun kontak sareng kulit, panon, jsb salami operasi, upami teu kahaja cipratan

Kudu geuwat rinsed kalawan loba cai sarta neangan perhatian médis dina waktu.Nyimpen dina tiis, tempat garing


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...

    • Slime Remover Agent

      Agen Slime Remover

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...

    • Ammonia nitrogen remover

      Amonia nitrogén remover

      Amonia nitrogén remover Produk ieu utamana dipaké pikeun miceun amonia nitrogén dina wastewater.Sanggeus ditambahkeun, nitrogén amonia dina cai limbah sawaréh bakal ngahasilkeun nitrogén anu teu larut dina cai.Nitrogén dioksida, oksida nitrat jeung cai.Komponén katalitik produk ieu bakal ngaleungitkeun nitrogén amonia ionik dina cai limbah.Éta dirobih janten kaayaan bébas, sareng gaduh pangaruh ngabantosan panyabutan sareng dekolorisasi COD.Prosés réaksi bisa réngsé dina 2-10 menit ...

    • Defluoride agent

      Agén defluoride

      Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.