Defoamer

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Cai mibanda kakuatan defoaming sarta anti foaming kuat, sarta dosage nu leutik, tanpa mangaruhan sipat dasar tina sistem foaming.

Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa kasempetan kayaning perlakuan kokotor, detergent industri, cai sirkulasi industri, perlakuan cai electrolytic, logam agén beberesih solid, pamrosésan logam, electroplating, degreasing bubuk, jsb

Fitur produk

★ Laju defoaming gancang sareng waktos suprési anu panjang

★Efisiensi High, dosage low, non-toksik, non-corrosive, sarta euweuh efek samping ngarugikeun

★Kinerja stabil, teu kapangaruhan ku suhu

★ Éta tiasa ngajaga pangaruh anti-foaming anu hadé dina konsentrasi anu langkung handap

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Cairan susu

Bau

Taya bau

PH

7.0-9.0(25 ℃)

Proporsi

0,95-0,98(g/cm³, 20 ℃)

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

★ 25kg / tong, atawa nurutkeun sarat pamaké

★Simpen dina tiis, tempat garing, suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-30 ° C

parentah

★Metoda Dosing: bisa ditambahkeun langsung dina prosés manufaktur, sarta dosing di bagian pretreatment tina prosés perlakuan kokotor.

★ Jumlah Dosing: Cai mibanda kinerja anti-foaming jeung anti-foaming alus teuing.Numutkeun sistem pamakean anu béda, jumlah tambahan defoamer tiasa 10-1000ppm, sareng jumlah tambahan ditangtukeun dumasar kana uji lapangan.

Tindakan pancegahan

★Ieu agén kimiawi, sarta eta dilarang pisan nempatkeun eta dina beueus, panas, panonpoé atawa hujan.

★Ieu mastikeun dilarang pikeun nyampur jeung nyimpen jeung asam kuat, alkali kuat jeung oksida

★Dina kaayaan husus, mangga ngahubungan insinyur farmasi dina waktu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Bactericidal Algicide

      Algicide Baktérisida

      Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...

    • Phosphorus removing agent

      Agén miceun fosfor

      Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.