Agén defluoride

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;lamun agén ditambahkeun kana wastewater nu ngandung fluorine, éta bisa ngabentuk sludge jeung endapanana jeung ion fluorida boga muatan négatip.

Pikeun cai limbah anu ngandung fluorine dina sagala rupa industri, ditambah ku prosés kalsifikasi sareng campuran, éta tiasa mastikeun yén effluent F turun di handap 1 ppm.

fitur produk

Produk ieu ngabentuk kompleks présipitasi anu stabil sareng ion fluorida

Pangaruh panyabutan stabil, euweuh reconstitution ion fluorida

Bisa minuhan sarat defluorination jero nu boga (F

Henteu aya bau anu aneh nalika dianggo, henteu aya gas beracun

Taya sarat husus pikeun alat-alat jeung fasilitas, operasi basajan

Pangaruh présipitasi floc anu saé

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Coklat (Padet/Cairan)

Bau

Bau saeutik

PH

2.0-3.0

Kalarutan

Leyur lengkep dina cai

parentah

☆ Candak effluent defluoridation tingkat kahiji (F≤20ppm), langsung nambahkeun proporsi nu tangtu agén defluoridation, pinuh aduk pikeun 15 ~ 30min (gumantung kaayaan situs), saluyukeun pH ka 6 ~ 7, tambahkeun jumlah nu tangtu PAM , sarta endapanana Saatos effluent F ngahontal standar stably.

☆ Jumlah Dosing: Pikeun effluent defluoridation tingkat kahiji (F<20ppm), nalika F<3ppm, tambahkeun agén defluorination 1200~1500ppm;nalika F

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

☆ 25kg tas (padet);ton tong/truk tank (cair)

☆ Perhatikeun kalembaban-buktina, tahan-hujan sareng bungkusan anu disegel

☆ Hindarkeun kontak sareng kulit, panon, jsb salami operasi.Upami teu kahaja disemprot, bilas langsung ku seueur cai sareng milarian perhatian médis dina waktosna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Heavy metal removal agent

      Agén panyabutan logam beurat

      Produk ieu mangrupikeun agén sanyawa efisiensi tinggi khusus dikembangkeun pikeun pengobatan limbah logam beurat kompléks.Ieu milik kelas DTC agén recapture, nu ngandung angka nu gede ngarupakeun grup aktip.Atom walirang dina gugus aktip boga éléktronégativitas leutik, radius badag, gampang leungit éléktron jeung gampang polarize deformasi, sarta ngahasilkeun médan listrik négatip pikeun nangkep kation sarta condong ngabentuk beungkeut., Bisa ngahasilkeun amino dithioformate leyur (uyah DTC) ...

    • Ammonia nitrogen remover

      Amonia nitrogén remover

      Amonia nitrogén remover Produk ieu utamana dipaké pikeun miceun amonia nitrogén dina wastewater.Sanggeus ditambahkeun, nitrogén amonia dina cai limbah sawaréh bakal ngahasilkeun nitrogén anu teu larut dina cai.Nitrogén dioksida, oksida nitrat jeung cai.Komponén katalitik produk ieu bakal ngaleungitkeun nitrogén amonia ionik dina cai limbah.Éta dirobih janten kaayaan bébas, sareng gaduh pangaruh ngabantosan panyabutan sareng dekolorisasi COD.Prosés réaksi bisa réngsé dina 2-10 menit ...

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...

    • Anionic and Cationic PAM

      Anionic jeung PAM kationik

      Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...

    • Bactericidal Algicide

      Algicide Baktérisida

      Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...