Dekolor

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produkna mangrupikeun sanyawa polimér kationik amina kuarterér sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flokulasi, sareng degradasi CODcr.

Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan decolorization of high-chroma wastewater dina tutuwuhan ngalelep, sarta bisa dilarapkeun ka pengobatan asam sarta bubarkeun ngalelep wastewater.Ogé bisa dipaké pikeun pengobatan wastewater industri kayaning tékstil, percetakan jeung dyeing, pigmén, inks, sarta papermaking.

fitur produk

Kamampuhan dekolorisasi anu kuat: éta tiasa ngaréspon gancang sareng zat anu ngembang warna, sareng gaduh kamampuan flokulasi sareng dekolorisasi anu kuat

Rupa-rupa aplikasi: miboga éfék decolorizing on tékstil, percetakan jeung dyeing, pigmén, tinta, kertas jeung wastewater industri lianna.

Biaya-éféktif: struktur molekul alus, dosage leutik medicament, efisiensi decolorization tinggi

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Warna caang, cairan kentel

Bau

Taya bau

PH

3.0-5.0 (25 ℃)

Kalarutan

Gampang leyur dina cai

Viskositas

3-5(20 ℃, Pa.s)

parentah

★Metoda Dosing: leyuran cai nu bisa diluted mun 10-40 kali dina situs, ditambahkeun kana tank réaksi ngaliwatan pompa a, sarta diaduk pikeun kurun waktu nu tangtu lajeng netep atawa floated pikeun ménta cairan jelas decolorized.

★Jumlah Dosing: -Dosis umum nyaéta 0.05-0.3%, jumlah dosis khusus kedah ditangtukeun dumasar kana uji lapangan

★Kaayaan pamakéan: rentang pH cai lumaku nyaéta 4-12.Nalika kroma sareng COD tina limbah cai luhur, disarankeun ngagunakeun agén decolorizing sareng PAM pikeun ngirangan biaya perawatan.

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

☆ 25kg / tong, atawa nurutkeun sarat pamaké

☆ Simpen di tempat anu tiis, garing, suhu panyimpenan anu disarankeun nyaéta 10-30 ° C, sareng waktos neundeun 1 taun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Anionic and Cationic PAM

      Anionic jeung PAM kationik

      Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...

    • Bactericidal Algicide

      Algicide Baktérisida

      Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...

    • Slime Remover Agent

      Agen Slime Remover

    • Defluoride agent

      Agén defluoride

      Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...

    • Bio Feed

      Pakan Bio

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.