BIM

Pusat Téhnologi BIM gaduh pangalaman anu euyeub dina ngawangun modél BIM, mendesain gambar konstruksi ku ngagunakeun parangkat lunak BIM, ngadeteksi tabrakan pipa sareng ngabantosan instalasi sareng konstruksi di lokasi, éta ogé nerapkeun téknologi BIM pikeun palaksanaan sareng manajemén proyék ageung. , sapertos manajemén bahan bantu, prediksi biaya, simulasi konstruksi sareng tekad rencana, bagian prefabrikasi, ningkatkeun kualitas proyek.

BIM
BIM-3空调配管2
BIM-1
BIM-2

CFD

Ku ayana téknologi simulasi komputer, simulasi distribusi hawa rohangan bersih parantos mecenghul salaku téknologi canggih dina bidang konstruksi rékayasa. Tim téknis CFD parantos ngayakeun simulasi analog dina sababaraha distribusi hawa, suhu sareng kalembaban lingkungan statik sareng dinamis tina jero rohangan anu bersih ku ngadopsi parangkat lunak CFD, sareng parantos ngasilkeun sababaraha kamajuan, nyayogikeun dukungan téknis pikeun pamasaran sareng desain HVAC.

CFD-房间压力场模拟
CFD-房间温度场模拟
CFD-气流速度云图
CFD-气流速度轨迹模拟

GMP

Verifikasi GMP mangrupikeun tautan anu penting pikeun pabrik farmasi pikeun kéngingkeun lisénsi operasi saatos réngsé proyek. Salaku panerbitan versi anyar standar kualitas GMP sareng GSP, Cina parantos nguatkeun régulasi sareng manajemén ubar, sareng langkung hésé pikeun pabrik farmasi lulus verifikasi GMP. Dina raraga nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun pabrik farmasi, perusahaan nyetél pusat verifikasi GMP kanggo nyayogikeun jasa verifikasi ka pabrik farmasi, sareng ngabantosan aranjeunna ngalaksanakeun verifikasi GMP kalayan lancar.