ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser kaamanan tunggal ganda panto bersih

Katerangan pondok:

Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.
40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.
Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.
Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.
Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.


Rincian produk

Tag produk

Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.
40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.
Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.
Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.
Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.
Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;
Jandéla inspeksi: kaca kerung ganda tempered kalawan sudut katuhu atawa sudut buleud dina ketebalan tina 5mm;
Hardware: hinge éksklusif pikeun purifikasi sarta konci tekanan buleud;
Sealing: tali dikomprés sarta ngangkat sealing strip handap panto;
Ciri: panyalindungan seuneu jeung durability sarta penampilan geulis; gampang pikeun ngabersihan jeung sealing alus sarta tanpa Tonjolan;
Pamakéan: loba dipaké di rumah sakit, éléktronik, farmasi, biologi jeung industri pangan atawa lawang komérsial di wewengkon non-bersih;
Catetan: ukuran husus sarta warna bisa ngaropéa sakumaha dipénta ku konsumén.

Tipe

Ukuran

Kandel

Panto tunggal

900mm (w) x 2100mm (H)

40mm, 50mm

Panto ganda

1500mm (W) x 2100mm (H)

40mm, 50mm

Panto ganda anu teu sarua

1200mm (W) x 2100mm (H)

40mm, 50mm

>> Parameter teknis:


Ngaran Parameter
Kusen panto, kaca panto sisi bungkusna profil alloy aluminium
Panel panto Warna baja 0,5 mm
Bahan ngeusian Wol batu, honeycomb kertas, honeycomb alumunium
Jandéla observasi Kaca insulating tipe Arc, tipe sudut katuhu kaca insulating, lapisan tunggal konci panto kaca umum
komponén Konci panto: konci cecekelan stainless steel, konci tekanan siku, jsb.
Panutup panto: GMT, Gezer, Mahkota
Hinge: alloy aluminium husus hinge
Jalur sweeping lanté: jalur sweeping angkat otomatis
Warna beungeut bodas kulawu

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

      panto panel résin melamin bersih pikeun ind médis ...

      Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;Warna euyeub tur tékstur permukaan;Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;Loba dipaké di rumah sakit, farmasi sarta spasi bersih lianna;Pangeusi: kertas hon...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • Food medical hospital drug laboratory pharmaceutical industrial GMP hygiene galvanized stainless steel swing clean door

      Pangan rumah sakit médis farmasi laboratorium ubar ...

      Panto dijieunna tina stainless steel kalawan kakuatan tinggi.Stainless steel boga sipat komprehensif alus sarta lalawanan korosi tinggi.Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi jeung rupa-rupa instalasi situs kompléks.Foamed polyurethane segel, kinerja sealing alus teuing.Bahan ngeusian tahan seuneu anu luhur, résistansi seuneu anu luhur.Jandéla observasi adopts jandela kaca kerung, nu boga pangaruh insulasi sora alus.Loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna jeung témbok sipil.Ukuran Tipe...

    • stainless steel honeycomb sandwich panel

      panel sandwich honeycomb stainless steel

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb stainless steel Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atawa ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy baja, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan Inti EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan fi ...

    • electric driven clean room window with fog effect

      jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>> Ngeunaan jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut: Switchable Film Transparan (ogé katelah Polimér Dispersed Liqu ...

    • 75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS cement sandwich wall panel for prefabricated house factory warehouse

      75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS c ...

      Ngaran Produk EPS sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja paduan,SS,SS HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun tangan ku G ...