bahan rékayasa konstruksi

  • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

    solokan cai palastik PVC-U ngabakar pipa lempeng

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • water drainage plastic PVC-U straight pipe

    pipa solokan cai pipa lempeng PVC-U

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan sareng média sanés) pipa minyak bumi, kimia, éléktronik, damel kapal, ngadamel kertas, LNG, industri militér, metalurgi, pasokan cai sareng drainase, ubar, rékayasa biologis sareng industri sanés atanapi proyék rékayasa] ASTM A321,ASTM A778,ASTM A789,ASTM A790,Spesifikasi sareng ukuran ASTM A358 sapertos kieu(spésifikasi dimensi ngan ukur minuhan ASME B36.19M,B36.01M)

  • water drainage plastic PVC flared pipe

    solokan cai plastik pipa flared

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

    Bahan insulasi palastik karét kelas 1 kelas 0

    Kinerja tahan seuneu tina karét sareng produk plastik Kelas B1 sapinuhna nyumponan sarat kelas B1 anu kaambeu sareng ka luhur anu ditetepkeun dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Pembakaran Bahan Bina". Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan anu unik, bahan dina kaayaan pembakaran, konsentrasi haseup leutik, nalika pembakaran moal ngahasilkeun bahaya pikeun haseup awak manusa.

  • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

    201 202 301 304 316 Panas digulung stainless steel Datar Bar

    BAR FLAT nyaéta waja anu bagian salibna sagi opat sareng ujungna rada kabur. Éta tiasa janten waja bérés. Ogé tiasa dianggo pikeun ngelas tabung billet sareng bungkus lemparan kalayan lempengan ipis, éta tiasa dianggo pikeun ngempelkeun beusi, alat-alat sareng bagian mékanis, dina arsitéktur anu dianggo pikeun rohangan struktur ram, tangga sareng anu sanésna nalika didamel baja.

  • I beam

    Kuring balok

    PANAS-PANAS GALVANISI I-BEAM disebut ogé panas-beuleum galvanis I balok atanapi balok seng seng panas dicelupkeunana sanggeus karat steelh-500 derajat Celcius lebur dina séng, balok napel dina lapisan séng dina permukaan, janten tujuan antiséptik, cocog pikeun sagala jinis asam sareng halimun alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.

  • angle steel

    waja sudut

    ABAJA NGLE tiasa diwangun ku kabutuhan anu béda tina sababaraha komponén setrés numutkeun strukturna, ogé tiasa dianggo pikeun konéksi antar komponén. Digunakeun sacara lega dina rupa-rupa struktur arsitéktur sareng rékayasa, sapertos balok, sasak, menara transmisi, angkat sareng mesin mesin, kapal, wadah, tungku industri, menara réaksi, kurung kabel, pipa listrik, kurung beus-bar, sareng rak-gudang .

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    BAR FLAT nyaéta waja anu bagian salibna sagi opat sareng ujungna rada kabur. Éta tiasa janten waja bérés. Ogé tiasa dianggo pikeun ngelas tabung billet sareng bungkus lemparan kalayan lempengan ipis, éta tiasa dianggo pikeun ngempelkeun beusi, alat-alat sareng bagian mékanis, dina arsitéktur anu dianggo pikeun rohangan struktur ram, tangga sareng anu sanésna nalika didamel baja.

  • H beam

    H balok

    H-Pancaran mangrupikeun waja konstruksi ékonomi énggal. Bentuk salib baja tina balok H raoseun, sipat mékanis na saé, unggal titik dina bagianna bakal langkung seragam nalika digulung, gaduh setrés internal anu handap, dibandingkeun sareng balok universal anu biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta palang ageung bagian modulus, beurat enteng, hemat logam, éta tiasa ngirangan 30% -40% tina struktur gedong

  • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

    anti-ramo GL galvalume waja coil pikeun lambar atap

    55% AL-ZN COILED STEEL COIL nyaéta substrat baja dilapis dina dua sisi ku alloy aluminium-séng sareng komposisi lapisan, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon. Résistansi korosi Aluzinc anu hadé mangrupikeun hasil tina dua zat logam: pangaruh panghalang tina aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan korban tina séng.

  • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

    coil waja digulung tiis tiis ngagulung baja keras lengkep cangkéng

    COIL ROLLED COLDED dihasilkeun ku acar coil panas-digulung sareng muterkeun seragam dina suhu anu cocog sareng kandel anu langkung ipis. Éta ngagaduhan konfigurasi permukaan anu saé sareng pasipatan mékanis anu luhung pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.

12 Teras> >> Halaman 1/2