warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted coil baja galvanized pikeun roofing lambar

Katerangan pondok:

CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.


Rincian produk

Tag produk

CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.
PPGI/PPGLnyaéta résistansi korosi anu luhur sareng penampilan anu pikaresepeun ngamungkinkeun produsén ngagunakeun bahan-bahan ieu dina rupa-rupa produk industri tina alat-alat bumi atanapi sistem pencerah khususna pikeun aplikasi industri konstruksi.
Ketebalan Range:0,13 mm - 1,50 mm
Kualitas standar: DX51 D, DX52 D, DX53 D, DX54 D nurutkeun Standar EN
CD, LFQ, DQ, DQSK nurutkeun Standar ASTM
Kualitas Struktural:
S220GD, S250GD, S280GD, S320GD, S350GD nurutkeun Standar EN
Dasar logam:Galvanis atanapi Aluzinc (Galvalume)
Lapisan:Z80-Z275 pikeun Galvanised, AZ60-AZ150 pikeun Aluzinc (Galvalume)

Standar Spésifikasi
JIS G 3302 SGCC SGCD1 SGCD2
ASTM A653 CS TIPE A / B / C DS tipe A / B, DDS SS GR230.SS GR275
EN10327 DX51D, DX52D, DX53D, DX54D, S280GD, S320GD

20190219100850

IMG_5780

IMG_5790


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • hot dipped zinc coated galvanized steel coil

      panas dipped séng coated coil baja galvanized

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi sanésna HOT-DIPPED GALVANIZED COIL dicirikeun ku panyalindungan logam dasar (Fe) salaku résistansi korosi séng sorangan sareng tindakan anu efektif dikorbankeun-anodik ...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

      pipe PVC ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe S, SDR nominal luar ketebalan témbok diaméterna (Kalayan apron) (mm) (mm) tekanan nominal S16 63 2 0.63MPa SDR33 75 2.3 90 2.8 S20 110 2.7 SDR41 125 3.1 140 3.5 160 4.420 4.

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • water drainage plastic PVC-U straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U pipe lempeng

      pipe PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: pipe lempeng S, SDR diaméterna nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 1.0MPa S10 SDR21 40 2 50 2.4 63 3 75 3.6 90 4.3 S12.5 SDR26 110 4.2 125 4.8 140 5.4 ...