tiis digulung baja coil tiis digulung baja teuas pinuh teuas

Katerangan pondok:

COIL STEEL gulung tiisdihasilkeun ku pickling hot-rolled coil jeung rolling eta seragam dina suhu appropriated kana ketebalan thinner.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.


Rincian produk

Tag produk

>>Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC)


COIL STEEL gulung tiisdihasilkeun ku pickling hot-rolled coil jeung rolling eta seragam dina suhu appropriated kana ketebalan thinner.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.

Standar Spésifikasi
JIS G 3141:2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD,

SPCF-SD, SPCG-SD

ASTM A1008 CS TIPE A / B / C DS TIPE A / B, DDS EDDS
EN10130:2005 DC01 DC03 DC04 DC05 DC06

Rentang ukuran:0,15 ~ 2,5mm x 800--2000mm x Coil
ID coil:508mm / 610mm
beurat Coil:5-25MT

>>Katerangan ngeunaan Cold Rolled Full Hard Steel Coil (CRC FH)


Tiis digulung baja teuas pinuhmangrupakeun produk nu bisa digambarkeun salaku baja digulung panas salaku logam dasar sarta bakal mimitina diolah ngaliwatan pickling garis sahingga wiping kaluar lapisan oksida lajeng ngaliwatan ngagiling rolling tiis.Inténsitas sareng kaku kedah dironjatkeun sedengkeun plastisitasna kedah turun salaku hasil tina indurasi tiis anu dijalanan ku transmutasi tiis kontinyu sabab teu acan dianil, karasa baja anu luhur pisan (HRB langkung ti 85), ku kituna mékanis na. kamampuan ngolah teu jadi loba sakumaha kudu dilarapkeun pikeun processing bending basajan.Ieu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun Galvanized coil langsung.

Standar Spésifikasi
JIS G 3141:2005 SPCCT-1B

 
Rentang ukuran:0,12 ~ 2,50mm x 900--1500mm x Coil
ID coil:508mm / 610mm

20190219100850

IMG_5780

IMG_5790


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

      warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvani ...

      CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.PPGI / PPGL nyaéta résistansi korosi anu luhur sareng penampilan anu pikaresepeun ngamungkinkeun produsén ngagunakeun bahan ieu dina rupa-rupa ...

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      fireproof soundproof kaca insulasi termal w ...

      Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb >> kinerja produk jeung standar: 1. insulasi Thermal, nyerep sora jeung réduksi noise 2. Alus termal st ...

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...

    • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

      Kelas 1 kelas 0 karét insulasi palastik mater ...

      Kinerja kaamanan seuneu anu luhur Kinerja tahan seuneu tina kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas inflammable B1 sareng di luhur diatur dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Ngaduruk Bahan Gedong".Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan unik, bahan dina kaayaan durukan, konsentrasi haseup leutik, nalika durukan moal ngahasilkeun ngabahayakeun kana haseup awak manusa.Foa mikro nano milik...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • angle steel

      baja sudut

      SUDUT STEEL bisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb Komoditas Ditinju sudut baja pamakéan pikeun nyieun gudang r ...