COD Panyabutan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.

Wewengkon aplikasi: perlakuan cai limbah dina éléktronika, electroplating, percetakan jeung dyeing, farmasi, circuit boards, kadaharan, tékstil, tanning, industri kimia jeung industri lianna.

fitur produk

☆ Sarat cai inlet low, rentang pH lumaku lega (3-11)

☆ industri aplikasi Wide: cocog pikeun sagala jinis perlakuan wastewater industri

(Electronics, electroplating, percetakan jeung dyeing, farmasi, circuit boards, kadaharan, tékstil, tanning, kimia, jsb)

☆ Taya polutan anyar kayaning klorin dioksida

☆ Mibanda pangaruh panyabutan alus dina zat leyur kalawan COD ngaleuwihan standar

☆ Laju panyabutan COD anu luhur, dugi ka 90%

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Cairan coklat

Bau

Taya bau

PH

3.0-5.0 (25 ℃)

Kalarutan

Gampang leyur dina cai

parentah

☆ Métode Dosing: dosing langsung ka tank réaksi ku pompa dina situs.

☆Jumlah Dosing: Jumlah dosis husus kudu ditangtukeun ngaliwatan percobaan dumasar kana eusi COD dina cai limbah.

☆ Kaayaan Pamakéan: Kisaran pH cai anu lumaku nyaéta 3-11, sareng pangaruhna langkung saé nalika ditambah dina kaayaan nétral dugi ka rada basa.

Bungkusan, Pelestarian sareng Perlindungan

☆ 25kg / tong, atawa nurutkeun sarat pamaké ☆ Nengetan Uap-bukti, hujan-bukti jeung bungkusan disegel.

☆ Simpen dina tiis, tempat garing, suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-30 ° C, sarta waktu neundeun téh 6 bulan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • Bio Feed

      Pakan Bio

    • Phosphorus removing agent

      Agén miceun fosfor

      Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...

    • Scale Corrosion Inhibitor

      Skala Korosi Inhibitor

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...