panto kamar & jandéla bersih

  • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

    panto panel résin melamin beresih pikeun kamar farmasi industri médis

    Kalayan sipat fisik sareng kimia anu hadé, résistansi dampak, tahan maké, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi uv, jst;
    Permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh baktéri anu alus teuing, nyegah polusi;
    Warna euyeub sareng tékstur permukaan;
    Pigura panto ngadopsi strip sealing karét anu dipasang ku kinerja panyegelan anu hadé;
    Bahan keusikan tahan seuneu tinggi, tahan seuneu tinggi;

  • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

    ngarangkep alu aluminium pigura kaca ngageser kaamanan tunggal bersih dua panto

    Profil pigura panto tiasa dianggo pikeun cadangan lawang atanapi liang dina sistem témbok kamar bersih.
    40 jenis panto awak, harga lampu kualitas alus teuing.
    Pigura panto ngadopsi strip sealing karét anu dipasang ku kinerja panyegelan anu hadé.
    Jandéla kaca biasa hiji lapis tiasa dipilih pikeun jandéla pangamatan pikeun ngahémat biaya.
    Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok pelat waja warna.

  • electric driven clean room window with fog effect

    Jandéla kamar anu disetir listrik nganggo pangaruh kabut

    Jandéla pemurnian ngagaduhan kategori utama ku bahan-bahanna: pigura alloy aluminium sareng pigura stainless steel sareng hiji waktos nyetak pigura waja; ku bentuk juru: juru buleud sareng juru pasagi. Sadaya jandéla pemurnian ku gelas lapisan ganda sareng vakum di jero, ieu nyayogikeun hawa anu hadé sareng kinerja termal.

  • holllow double glazing clean window

    holllow ganda glazing jandéla bersih

    Desain kerung kerung, insulasi sora sareng insulasi panas.
    Keusikan gas garing, henteu ngahasilkeun kabut.
    Sambungan lemes sareng sistem témbok sareng éndah.
    Kinerja sealing anu saé.
    Seueur dianggo dina éléktronika, ubar, tuangeun sareng industri sanés.

  • PVC fabric or aluminum rapid acting rolling roller up shutter door

    Lawon PVC atanapi aluminium gancang akting rolling roller up panto jepret

    Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanés.
    Laju kabuka tiasa dikontrol.
    Ngadopsi bahan anu henteu kaduruk kalayan résistansi seuneu anu saé.
    Desain struktur anu saé, kinerja panyegelan anu saé.

  • clean room steel door

    panto baja kamar bersih

    Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi sareng sababaraha rupa pamasangan situs anu rumit. Segel poliuretan foamed, kinerja panyegelan anu hadé.
    bahan keusikan fireproof tinggi, kinerja fireproof tinggi.
    Jandéla observasi nyoko kana kaca kaca kerung, anu ngagaduhan pangaruh insulasi sora anu saé. Pilihan diversifikasi warna panel panto, penampilanna éndah.
    loba dipaké dina sistem témbok pelat waja warna sareng témbok sipil.

  • Food medical hospital drug laboratory pharmaceutical industrial GMP hygiene galvanized stainless steel swing clean door

    Dahareun médis rumah sakit laboratorium laboratorium farmasi industri GMP kabersihan galvanis stainless steel ayunan panto bersih

    Panto didamel tina stainless steel kalayan kakuatan tinggi.
    Baja tahan karat ngagaduhan sipat komprehensif anu saé sareng tahan korosi anu luhur.
    Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi sareng sababaraha rupa pamasangan situs anu rumit.
    Segel poliuretan foamed, kinerja panyegelan anu hadé.
    Bahan keusikan tahan seuneu tinggi, tahan seuneu tinggi.
    Jandéla observasi nyoko kana kaca kaca kerung, anu ngagaduhan pangaruh insulasi sora anu saé.
    Digunakeun sacara lega dina sistem témbok pelat waja warna sareng témbok sipil.a

  • Windows with manual magnetic built-in blind

    Windows kalayan manual magnét bawaan

    Jandéla pemurnian ngagaduhan kategori utama ku bahan-bahanna: pigura alloy aluminium sareng stainless
    pigura baja sareng hiji waktos nyetak pigura baja; ku bentuk juru: juru buleud sareng alun-alun
    juru. Sadaya jandéla pemurnian ku gelas lapisan ganda sareng vakum di jero, ieu nyayogikeun hawa anu hadé sareng kinerja termal.

  • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

    ngageser otomatis kualitas luhur panto ngabersihkeun seuneu kalayan kamar panganteur

    Induksi Infrabeureum dina modeu.
    Motor kinerja tinggi, umur panjang jasa.
    loba dipaké pikeun meresihan proyek dina médis, kadaharan, kosmétik sareng industri manufaktur éléktronik.
    Dilengkepan ku alat pangersa manusa.
    Ciri-ciri: umur panjang, perpanjangan waktos panutup nalika aksés, saderhana dianggo sareng aman, khusus cocog kanggo ngangkut barang, sering aksés pikeun gorobag, gancang ngasingkeun kamar bersih.