Panel siling kamar bersih

Katerangan pondok:

Desain konsepsi anyar, ukuran akurat, teu gampang jadi cacad;
Lampu, dénsitas luhur, kakuatan tinggi, loading-kapasitas tinggi;
Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;
kinerja stabil, euweuh atenuasi, kinerja statik-ngalakonan alus;
Bisa didaur ulang.


Rincian produk

Tag produk

Panel siling kamar bersih

>> Standar kinerja sareng kualitas


Desain konsepsi anyar, ukuran akurat, teu gampang jadi cacad;
Lampu, dénsitas luhur, kakuatan tinggi, loading-kapasitas tinggi;
Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;
kinerja stabil, euweuh atenuasi, kinerja statik-ngalakonan alus;
Bisa didaur ulang.

>> Spésifikasi


Ketebalan panel: 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm jeung sajabana.
Ukuran: 1170 * 1170mm, 570 * 1170mm (ukuran standar)
Perlakuan permukaan: nyemprot éléktrostatik, palapis tahan korosi PVDF sareng anu sanésna.

>> Lumaku pikeun


Bengkel pikeun éléktronika, farmasi, kadaharan, kosmetik sareng industri sanésna.
Panel siling PCGI sareng papan gypsum lapisan ganda
Standar kinerja sareng kualitas:

Desain konsepsi anyar, ukuran akurat;
Torek sareng langkung mirah ti piring buta baja;
Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;
Plat permukaan PCGI datar sareng mulus.

>> Spésifikasi


Ketebalan panel: 10mm, 12mm
bahan inti: 10mm atanapi 12mm dewan gips, aluminium (kertas) sayang madu jeung sajabana;
Dimensi: 1170 * 1170mm, 570 * 1170mm (ukuran baku);
Palapis: Warna abu bodas, palapis anti statik, palapis tahan korosi PVDF sareng anu sanésna.

>> Lumaku pikeun


Bengkel sareng laboratorium pikeun éléktronika, farmasi, kadaharan, kosmetik sareng industri sanésna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • rock wool sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich wol batu kalawan magn lapisan ganda ...

      Ngaran Produk Rock wool sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,Ti-ZnSS steel ,HPL, VCM Coating pe,PVDF,HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atawa struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Adopts kualitas alus lambar permukaan PCGI kalawan EPS filler.Han...