panto panel résin melamin bersih pikeun kamar farmasi industri médis

Katerangan pondok:

Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;
permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;
Warna euyeub tur tékstur permukaan;
Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;
bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;


Rincian produk

Tag produk

Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;
permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;
Warna euyeub tur tékstur permukaan;
Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;
bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;
Loba dipaké di rumah sakit, farmasi sarta spasi bersih lianna;
Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;
Jandéla inspeksi: kaca kerung ganda tempered kalawan sudut katuhu atawa sudut buleud dina ketebalan tina 5mm;
Hardware: hinge éksklusif pikeun purifikasi sarta konci tekanan buleud;
Sealing: tali dikomprés sarta ngangkat sealing strip handap panto
Ciri: rating lalawanan seuneu dina tingkat B, non-toksik jeung euweuh bauan;tahan ka dampak, Uap jeung scratching, bébas tina pori, sarta gampang pikeun beberesih sarta perawatan;
Pamakéan: loba dipaké pikeun panto bersih tina bersih, steril sarta lebu-gratis bengkel di rumah sakit, éléktronik, farmasi, biologi jeung industri pangan atawa lawang komérsial di wewengkon non-bersih;
Catetan: ukuran husus sarta warna bisa ngaropéa sakumaha dipénta ku pamaké sarta konsumén.

Tipe

Ukuran

Kandel

Panto tunggal

900mm (w) x 2100mm (H)

40 mm50 mm

Panto ganda

1500mm (W) x 2100mm (H)

40 mm50 mm

Panto ganda anu teu sarua

1200mm (W) x 2100mm (H)

40 mm50 mm

 

* Catetan: ukuran husus sarta warna bisa ngaropéa sakumaha dipénta ku pamaké sarta konsumén.

>> Parameter teknis:


Ngaran Parameter
Kusen panto, kaca panto sisi bungkusna profil alloy aluminium
Panel panto panel résin melamin
Bahan ngeusian Wol batu, honeycomb kertas, honeycomb alumunium
Jandéla observasi Kaca insulating tipe busur, kaca insulating tipe sudut katuhu
komponén Konci panto: konci tipe elobw
Panutup panto: GMT, Gezer, Mahkota
Hinge: alloy aluminium husus hinge
Jalur sweeping lanté: jalur sweeping angkat otomatis
Warna beungeut jeruk, buah héjo, buah biru

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • EPS/PU/Rock Wool /Honeycomb Sandwich Panel Modular Cleanroom for Wall/Ceiling/Pharmaceutical/Food/Laboratory with CE

      EPS/PU/Rock Wool/Honeycomb Sandwich Panel Modu...

      Spésifikasi Brand of Steel Coil Bao Steel, Yangtze Steel Steel Lambaran Kandel 0.426 ~ 0.7mm Galvanized lapisan pelat baja Exterior plat: 55% Aluzinc luhur 100G / M³atawa Séng palapis luhur 150G / M³;Piring jero: 55% Aluzinc di luhur 70G / M³ atanapi palapis Séng di luhur 100G / M³.Standar Ketebalan Panel: 50mm / 75mm / 100mm Lebar Panel Disesuaikeun Standar: 900mm / 980mm / 1160mm / 1180mm / 1200mm Panjang Panel Disesuaikeun Warna Panel Disesuaikeun Kapadetan ...

    • Clean room ceiling panels

      Panel siling kamar bersih

      Panel siling kamar bersih >>Kinerja jeung kualitas standar Desain konsepsi anyar, ukuran akurat, teu gampang jadi cacad;Lampu, dénsitas luhur, kakuatan tinggi, loading-kapasitas tinggi;Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;kinerja stabil, euweuh atenuasi, kinerja statik-ngalakonan alus;Bisa didaur ulang.>> Spésifikasi ketebalan Panel: 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm jeung sajabana.Diménsi: 1170 * 1170mm, 570 * 1170mm (ukuran baku) Surfac ...

    • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

      ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser detik ...

      Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;Jandéla inspeksi: tempered ganda...

    • fireproof MGO board magnesium oxide sandwich panel

      fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

      Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy-, baja Ti-Z ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti Magnésium oksida Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan EPS ...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih h ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...