lampu bersih

  • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

    Lampu alloy-drop alloy aluminium pikeun médis, kadaharan, kabersihan, listrik, kamar bersih

    Bayangan lampu didesain nganggo jinis teardrop. Lampu na disambungkeun sareng jalan tol atanapi dipasang nyalira, kalayan garis sambungan gancang di jero. Awak lampu sareng pitunjuk didamel tina bagian-bagian logam sareng dikonci ku sekrup stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu sareng jalan tol henteu murag. Lumaku pikeun ubar, kaséhatan, tuangeun, éléktronika sareng standar-standar standar pemurnian anu luhur.

  • class 1 back lift or lower open type clean light

    angkat kelas 1 atanapi lampu handap jenis kabuka handap

    Lampu sapinuhna cocog sareng keel, sareng gampang dipasang. Awak hampang sareng tutup tukangna dieusi ku panyegelan kapadetan tinggi. Teu aya lebu, gampang dibersihkeun, henteu sorotan, panutup tukang ngadopsi tipe panto muka, dibereskeun sareng gesper kualitas luhur, gampang dibuka sareng nutup, gampang dijaga, kasalahan ukuranana sadayana kirang ti +/- 1mm, rata saluyu sareng JS141.

  • class 1 bevel edge clean light

    kelas 1 bevel ujung lampu bersih

    Awak hampang didesain nganggo ujung beveled pikeun gampang dibersihkeun sareng tampilan anu sederhana. Éta dilengkepan pemantul eunteung. Bayangan cahaya dihubungkeun sareng awak ringan kalayan perjalanan panyegelan kualitas luhur. Cocog pikeun pencahayaan lokakarya éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar tinggi.

  • class 1 recessed type clean light

    kelas 1 lampu reses lampu beresih

    Awak hampang didesain nganggo ujung beveled pikeun gampang dibersihkeun sareng tampilan anu sederhana. Éta dilengkepan pemantul eunteung. Bayangan cahaya dihubungkeun sareng awak ringan kalayan perjalanan panyegelan kualitas luhur. Cocog pikeun pencahayaan lokakarya éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar tinggi.

  • medical clean light for medical operation room ICU

    lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

    Kartu desain awak hampang konéng, penampilan anu bénten, cermin anu terpasang, desain bingkai luminaire 45 derajat lamping, geulis, gampang dibersihkeun; Patalina antara tempat teduh lampu sareng awak lampu ngadopsi strip panyegelan kualitas luhur; Ukuran lampu na tiasa disaluyukeun. Lampu beresih tetep, cocog pikeun rohangan operasi médis, bangsal ICU, jsb.

  • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

    stainless steel digulung tiis panel kelas 1 lampu bersih

    Awak hampang didesain nganggo ujung beveled pikeun gampang dibersihkeun sareng tampilan anu sederhana. Éta dilengkepan pemantul eunteung. Bayangan cahaya dihubungkeun sareng awak ringan kalayan perjalanan panyegelan kualitas luhur. Cocog pikeun pencahayaan lokakarya éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar tinggi.

  • ultraviolet germicidal light

    cahaya germicidal ultraviolét

    cahaya germisida henteu kedah dirobih janten lampu anu tiasa ditingali, panjang gelombang 253,7 nm tiasa gaduh pangaruh sterilisasi anu saé pisan, ieu kusabab sél garis-garis panyerepan cahaya aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét ngagaduhan nyerep anu panggedéna, nyerep sinar ultraviolét kanyataanna berperan dina matérial genetik sélulér atanapi DNA, éta maénkeun énergi fotona alokokromatik, sinar ultraviolét anu diserep ku pasangan dasar DNA, nyababkeun bahan genetik mutasi, ngajantenkeun baktéri maot sacara instan atanapi henteu tiasa baranahan, ngahontal tujuan sterilisasi.