class1 class0 NBR PVC karét busa sanyawa bahan insulasi termal

Katerangan pondok:

Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, kamar beresih jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, kamar beresih jeung saterusna.

>> Kinerja produk sareng standar:


kinerja fireproof 1.higher.
Lapisan komposit logam aluminium dijieun ku prosés husus mangrupa bahan non-combustible, boga kinerja kualitas luhur résistansi suhu luhur, fireproof na retardant seuneu, sarta koefisien fireproof ieu greatly ningkat, ku kituna kinerja fireproof produk leuwih luhur.
kinerja insulasi 2.stronger
Lapisan komposit logam ngajaga konduktivitas termal awal konstan sareng kinerja insulasi produk langkung kuat.
3, lalawanan perméabilitas kuat
Lapisan komposit logam lengkep insulates infiltrasi uap cai, sarta struktur sél katutup unik ngajadikeun faktor résistansi Uap sakabéh bahan condong jadi taya wates, sarta lalawanan perméabilitas Uap leuwih kuat.
4, hirup layanan leuwih panjang.
Lapisan komposit logam didamel tina bahan polimér khusus, anu gaduh épék anu langkung saé sapertos résistansi cimata, résistansi oksidasi, résistansi UV, résistansi korosi sareng résistansi sepuh, sareng produkna gaduh umur jasa anu langkung panjang.

Proyék kinerja

Indéks diukur

Patuh Standar

Dénsitas éksprési

42-65 kg/m3

GB / T 17794

Indéks oksigén

≥ 38 %

GB/T 8624

Kapadetan haseup

<48%

kinerja durukan

Kelas B1, Kelas A, Lapisan Komposit

GB/T 8624

konduktivitas termal

-20 ℃ H ≤0,030 W/(mk)

GB / T 17794

0 ℃ H ≤0,032 W/(mk)

40 ℃ H ≤0,035 W/(mk)

Perméabilitas Uap

Perméabilitas uap cai

≤9.8×10-12g/(mspa)

GB/T 17146

Faktor ngahalangan Uap

≥ 20000

Babandingan nyerep cai dina vakum

≤4%

GB / T 17794

Laju cai kakuatan cimata

≥ 7 N/cm

GB/T 10808

Daya tahan komprési(rasio komprési 50%,72 jam

≥ 81%

GB / T 17794

lalawanan sepuh, 150h

Kedutan sakedik, teu aya retakan, teu aya pinholes, teu aya deformasi

GB/T 16259

rentang suhu lumaku

-50 ~ 105 ℃

GB / T 17794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      fireproof soundproof kaca insulasi termal w ...

      Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb >> kinerja produk jeung standar: 1. insulasi Thermal, nyerep sora jeung réduksi noise 2. Alus termal st ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • hot dipped zinc coated galvanized steel coil

      panas dipped séng coated coil baja galvanized

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi sanésna HOT-DIPPED GALVANIZED COIL dicirikeun ku panyalindungan logam dasar (Fe) salaku résistansi korosi séng sorangan sareng tindakan anu efektif dikorbankeun-anodik ...

    • I beam

      Kuring beam

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.Ukuran Beurat Dimensi(mm) kg/mh BTI 100×68 11,26 100 68 4,5 I 120×74 13,99 120 74 5,5 I 140×80 16,89 140 80 5,5 I ...

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...