kelas 1 recessed tipe lampu beresih

Katerangan pondok:

Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Recessed tipe lampu beresih
Kakuatan LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: dijieunna tina kualitas luhur stainless steel sarta plat digulung tiis, pilihan sagala stainless steel, sagala baja disemprot atawa pigura stainless steel.

sahadé lampu: adopts dampak-tahan, anti sepuh, warna-gancang acrylic dijieun ku perlakuan suhu luhur, sarta bisa dijieun tina bahan tahan suhu luhur.

Listrik: kawat standar nasional, wadah lampu retardant seuneu, ballast éléktronik kinerja tinggi, sirkuit LED pilihan, alat darurat.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (fluoresensi/LED)

Ukuran awak cahaya (mm)

Ukuran aperture of luminaire

Voltaseu

HR-MF/A 3x36W

3x36W/3x20W

1280 × 330 × 100

1255 × 305

AC220V~50Hz

HR-MF/A 2x36W

2x36W/2x20W

1280 × 280 × 100

1255 × 255

AC220V~50Hz

HR-MF/A 1x36W

1x36W/1×20W

1280 × 210 × 100

1255 × 185

AC220V~50Hz

HR-MF/A 3x30W

3×30W/3x12W

980 × 330 × 100

950 × 305

AC220V~50Hz

HR-MF/A 2x30W

2x30W/2x12W

980 × 280 × 100

950 × 255

AC220V~50Hz

HR-MF/A 1x30W

1×30W/3x12W

980 × 210 × 100

950 × 185

AC220V~50Hz

HR-MF/A 3x18W

3×18W/3x8W

680×330×100

650 × 305

AC220V~50Hz

HR-MF/A 2x18W

2x18W/3x8W

680 × 280 × 100

650 × 255

AC220V~50Hz

HR-MF/A 1x18W

1x18W/3x8W

680×210×100

650 × 185

AC220V~50Hz

HR-MF/A 3x28W

3x28W

1230×330×100

1205 × 305

AC220V~50Hz

HR-MF/A 2x28W

2x28W

1230 × 280 × 100

1205 × 255

AC220V~50Hz

HR-MF/A 1x28W

1x28W

1230×210×100

1205 × 185

AC220V~50Hz

HR-MF/A 2x21W

2x21W

930 × 280 × 100

905 × 255

AC220V~50Hz

HR-MF/A 1x21W

1x21W

930 × 210 × 100

905 × 185

AC220V~50Hz

HR-MF/A 3x14W

3x14W

630×330×100

605 × 305

AC220V~50Hz

HR-MF/A 2x14W

2x14W

630 × 280 × 100

605 × 255

AC220V~50Hz

HR-MF/A 1x14W

1x14W

630×210×100

605 × 185

AC220V~50Hz


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • class 1 bevel edge clean light

      kelas 1 bevel ujung lampu beresih

      Ngaran produk Bevel ujung lampu bersih Power 14W 21W 28W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>Kinerja sareng Standar Kualitas: Fea...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • ultraviolet germicidal light

      sinar ultraviolét germicidal

      Ngaran produk lampu germicidal ultraviolet Daya 30W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél. tina garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, diserep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta maénkeun ...

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...