Kelas 1 low noise korosi-bukti lampu grille LED

Katerangan pondok:

Ieu integrates distribusi lampu alus teuing, leungitna énergi low jeung kontrol lampu kana hiji luminaries pikeun ngahontal tingkat luhur syarat cahaya kantor.Bisa loyog jeung ganda, tilu, opat pilihan tube, cocog pikeun kaperluan béda distribusi cahaya lemes, laju kaluaran lampu leuwih ti 70% volume leutik, kondusif pikeun ngangkut, neundeun, instalasi.Hurup "V" nangtung pikeun dipasang, sareng hurup "X" nangtung pikeun hateup.Cocog jeung wangunan kantor, kantor, mall badag, ruang tunggu, pabrik, sakola, rumah sakit jeung tempat umum indoor lianna.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk lampu grille LED
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Ieu integrates distribusi lampu alus teuing, leungitna énergi low jeung kontrol lampu kana hiji luminaries pikeun ngahontal tingkat luhur syarat cahaya kantor.Bisa loyog jeung ganda, tilu, opat pilihan tube, cocog pikeun kaperluan béda distribusi cahaya lemes, laju kaluaran lampu leuwih ti 70% volume leutik, kondusif pikeun ngangkut, neundeun, instalasi.Hurup "V" nangtung pikeun dipasang, sareng hurup "X" nangtung pikeun hateup.Cocog jeung wangunan kantor, kantor, mall badag, ruang tunggu, pabrik, sakola, rumah sakit jeung tempat umum indoor lianna.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Katerangan lampu: produk kelas luhur anyar dirarancang sareng dikembangkeun pikeun sagala rupa Spasi cahaya jero ruangan kelas luhur;modeling basajan, pangaruh dampak visual kuat;Chassis USES perlakuan prosés palastik semprot, digabungkeun pikeun menyemprot perlakuan anti korosi, perlakuan anti karat leuwih teu gampang mun teu ngagem, teu robah warna ka warna, teu gampang pikeun taat kana lebu.Lampu disaring ngaliwatan grille hiasan, nu ngajadikeun jumlah "lampu lemes" grille, piring, increment, merata, sarta lebar pangaruh hébat sarta ngurangan sorotan ku 40%;Alatan awak lampu thinner, rentang katerangan (Sudut) ieu enlarged pikeun ngahontal éfék cahaya indoor hadé.

Bahan: aluminium matte diimpor, aluminium matte, aluminium eunteung, instalasi stainless steel: dipasang dipasang.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél

Kakuatan

Ukuran (mm)

V

HR-GS328V

3×28W

1195x595x55

2

AC220V

HR-G5228V

2×28W

1195 × 295 × 55

2

AC220V

HR-GS314V

3×14W

595 × 595 × 85

2

AC220V

HR-GS214V

2×14W

595 × 295 × 55

2

AC220V

HR-GS

2x18W/2x8W

298 x598 x85

4

AC220V

HR-GS

3x18W/3x8W

598x598x85

4

AC220V

HR-GS

1x30W

898 x 198 x 85

4

AC220V

HR-GS

2x30W

898 x 298 x 85

4

AC220V

HR-GS

2x36W/2x20W

1198x298x85

4

AC220V

HR-GS

3x36W/3x20W

1198x598x85

4

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

      Énergi hemat 150W 250W 400W lampu pertambangan LED

      Ngaran produk Pertambangan lampu Power 150W 250W 400W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Cocog jeung pabrik industri, mall balanja, supermarket, aula ngantosan, aula ngantosan, puseur paméran, gimnasium jeung cahaya lianna.>> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: tekanan tinggi paeh-casting aluminium ngabentuk kotak listrik, perlakuan nyemprot éléktrostatik éksternal.Spinor aluminium purity tinggi, anodized digosok (480T ...

    • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

      Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED panel bersih...

      Ngaran produk bevel ujung LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, ...

    • PVC inuslated cable

      Kabel insulasi PVC

      Ngaran PVC Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan 0.6 / 1kV, ~ 3.6 / 6kV atawa 0.6 / 1 ~ 1900 / 3300V Konduktor Tambaga atawa Aluminium Aplikasi Medium Konduktor Cross Bagian Dumasar sarat Voltagement klien urang Kabel dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina tegangan dipeunteun AC 3.6kV na handapeun garis transmisi 6kV.Paket Drum Kayu Paket atanapi Beusi-kai drum Insulasi PVC atanapi XLPE PVC kabel kakuatan (plastik po ...

    • class 1 recessed type clean light

      kelas 1 recessed tipe lampu beresih

      Ngaran produk Recessed tipe lampu bersih Power LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Light awak dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>...

    • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

      Kelas 1 hemat energi stainless steel ujung LED ...

      Ngaran produk Stainless steel ujung LED lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh eff termal ...